Gebiç: “Yeniden Refah Partisi’ni çok iyi anlatmak zorundayız”

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, “Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında, davamızın sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. Parti olarak ilk önce sevgiyi ve kardeşliği egemen kılacağız. Tüm gönüllere girmek zorundayız. Kardeşliğimizi pekiştirmek ve tüm insanlığa Yeniden Refah Partisi’ni çok iyi anlatmak zorundayız. Bunun için biz yaşlısından gencine herkese ulaşacağız.” dedi.
Bu haber 2019-09-23 14:45:09 eklenmiş ve 406 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı, ilk divan toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü Ahmet Fatih Karahasan, İl Başkanı Ziver Gebiç, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Amasra İlçe Başkanı Muhammet Bayram, Ulus İlçe Başkanı Yunüs Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Selami Tepebaşı ile birim başkanları ve partililer katıldı.

 

Yılmaz: “İnanmak başarının anahtarıdır”

 

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yeniden Refah Partisi Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Merkez İlçe yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem'in Milli Görüş’ün “50. Yıl Gençlik Şöleni” için İstanbul’a gittiğini belirten Yılmaz, bu yüzden kendisine vekalet ttiğini söyledi.

 

Cumartesi akşamları Merkez ilçenin haftalık yönetim toplantılarını parti binasında yaptıklarını aktaran Yılmaz, “Merkez ilçe ekibimizi oluşturduk ve üye çalışmalarımıza başladık.Ulus ilçemizin ataması gerçekleşti ve genel başkanımızın imzası ile görevlendirme yazısı elimize ulaştı. Ulus ilçesi Kurucu Başkanımız Yunüs Kaya’ya hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve Milli Görüşe layık olacak hizmetleri yapmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Önümüzde ilk olarak kongrelerimiz var. Kurucaşile kongremizin son aşamalarına gelmiş bulunmaktayız. İnşallah büyük kongreden önce Kurucaşile kongremizi yapacağız. Hemen ardından Ulus ilçesi kurucu teşkilatlanmasınıda tamamlayıp kongre hazırlıklarına başlayacağız.Bizim teşkilatlarımızda görev alan herkesin bilmesi gereken en önemli hususların başında inanç yatmaktadır. İnanmak başarının anahtarıdır. Bu nedenle bizim davamızın Milli Görüş davası olduğunu bilerek ferasetli, liyakatli, kendi nefsi için değil, kardeşi için yaşayan bir teşkilatçı olma mücadelesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 

Gebiç: “Herkese ulaşacağız”

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziver Gebiç de toplantıya katılanlara teşekkür ederek “Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında, davamızın sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Yeniden Refah Partisi olarak ilk önce sevgiyi ve kardeşliği egemen kılacaklarını vurgulayan Gebiç, “Bizler tüm gönüllere girmek zorundayız, kardeşliğimizi pekiştirmek ve tüm insanlığa Yeniden Refah Partisini çok iyi anlatmak zorundayız, bunun için biz yaşlısından gencine herkese ulaşacağız.” diye konuştu.

 

Karahasan: “Milli Görüş’ü tek başına iktidar yapmayı hedefliyoruz”

 

Bölge Koordinatörü Ahmet Fatih Karahasan da hedeflerinin Milli Görüş’ü tek başına iktidar yapmak olduğunu belirterek “Milli Görüş’ün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah. Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda Milli Görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun.” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi’nin Divan toplantısı, Birim Başkanları’nın yaptıkları çalışmalar hakkındaki sunumları sonrasında sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Yeniden Refah Partisi Ziver Gebiç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›