4 milyon 159 bin 68 liralık işlem yapıldı

Bartın Belediyesi tarafından 2017 yılında hizmete sunulan “Akıllı Vezne” hizmeti yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar tarafından 2 yılda binlerce kez kullanılan ve 24 saat hizmet veren sistemde bugüne kadar 4 milyon 159 bin 68 liralık işlem yapıldı.
Bu haber 2019-09-19 14:04:41 eklenmiş ve 206 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatıyla 2017 yılının Ağustos ayında Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Takip Hizmetleri birimi tarafından hizmete sunulan ‘Akıllı Vezne’ sistemi yoğun ilgi görüyor.

24 saat hizmet veren sistemde Bartın Belediyesi’ne ait emlak vergisi, ilan vergisi, reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, imar harçları, ruhsat harçları, para cezaları, su faturaları ve elektronik su saati kontörü yükleme işlemleri gibi tüm ödemeler gerçekleştiriliyor.

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle hizmete sunulan uygulamada, Kent Merkezinin 3 farklı noktası olan Bartın Belediyesi hizmet binası önü, Hükümet Caddesi ve Orduyeri Mahallesi meydanındaki veznelerde toplam 4 milyon 159 bin 68 liralık işlem yapıldı.

 

Başkan Akın: “Tüm belediye mali işlemlerini gerçekleştiriliyor”

 

Binlerce vatandaş tarafından kullanılan Akıllı Vezne Sistemi ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “2017 yılında başlattığımız Akıllı Vezne uygulaması vatandaşlarımız tarafından ilgi gördü. Bartın Belediyesi olarak vatandaşımızın yaşamını kolaylaştıracak gelişen teknolojiyi mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyoruz. Halkımız, mesai saatleri dışında da bu veznelerimizden tüm belediye mali işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Şehrimizin 3 farklı noktasına yerleştirdiğimiz veznelerimizde her gün binlerce işlem gerçekleştiriliyor. Uygulamanın hizmete sunulmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Akıllı Vezne Sistemi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›