Bulut'tan kongre çağrısı

Bartınspor’un yakın geçmişteki en büyük sportif başarıyı elde ettiği dönemde Kulüp Başkanı olan Mehmet Bulut, Bartınspor’daki başkanlık değişimlerinin ardından suskunluğunu bozdu ve güven ortamının yeniden sağlanması için kongre çağrısında bulundu.
Bu haber 2019-09-12 09:26:30 eklenmiş ve 422 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Lütfi Bayrak’ın sağlık sorunları nedeniyle başkanlığı bırakmasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı ve kardeşi, aynı zamanda Bartınspor Yönetim Kurulu üyesi olan Ahmet Bayrak’ın Yönetim tarafından yeni Başkan olarak seçildiği kamuoyuna açıklandı.

 

Bu gelişme üzerine bir eski Kulüp Başkanı Mehmet Bulut’tan bir açıklama geldi. Bulut, Lütfi Bayrak’ın görevinden ayrılmasının ardından sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama ile Bartınspor Yönetimine kongre çağrısı yaptı.

 

“Güven sarsıyor”

 

Şampiyonluğu kıl payı kaçırdıkları için kendilerini başarısız olarak görerek kongreye gittiklerini belirten Bartınspor’un eski Kulüp Başkanı Bulut, “Bartınspor’da 1,5  yıl içinde üç  başkan değişikliği oldu. Biz kıl payı şampiyonluk kaçırdığımızda kendimizi başarısız görerek kongreye gittik. Birlik, beraberlik ile bir bütün olunması gereken Bartınspor’da başkan değişiklikleri güven sarsmaktadır. Eğer hedefleriniz kalmadıysa Bartınspor marka değerini düşürmeyin ve kongreye giderek bu göreve talip olan arkadaşlara bırakın. Maddi ve manevi günü birleştirecek güçte arkadaşlarımız bu kentte vardır. Bu arkadaşlarımızı göreve çağırıyorum.” diye konuştu.

 

Şimdi gözler Bartınspor Yönetimi’ne çevrildi. Bulut’un açıklamalarından sonra, Bartınspor Yönetimi’nin nasıl bir tutum izleyeceği ve kongre çağrısına nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

ETİKETLER : Bartın Bartınspor Mehmet Bulut Lütfi Bayrak Ahmet Bayrak
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›