Gölen Gölü, turizme kazandırılacak

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Kozcağız’a bağlı Mamak Köyünde bulunan Gölen Göl’ünü turizme kazandırmak için çalışmalara başladı.
Bu haber 2019-09-09 15:48:54 eklenmiş ve 218 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Kozcağız’a birçok yatırım kazandırarak beldeyi ilçe görünümüne kavuşturan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, bu kez turizm için kolları sıvadı.

Kozcağız Belediye Başkanı Karaman, Kozcağız’a bağlı Mamak Köyünde bulunan Gölen Göl’ünün turizme kazandırılması için çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz hafta Gölen Gölü’nde incelemelerde bulunan Mustafa Karaman, buranın turizme kazandırılması konusunda destek almak için Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat Dursun ile birlikte incelemelerde bulundu.

 

Karaman: “Hem Kozcağız hem de Bartın için yeni bir turizm alanı”

 

İnceleme gezisi sonrasında bir değerlendiremede bulunan Kozcağız Belediye Başkanı Karaman, yaptığı açıklamada; “Burası iki vadinin birleştiği doğal bir göl, dere. Gölen Gölü’nün suyu berrak ve güzel. Doğal oluşumları ve yeşilliği ile mükemmel bir yer. Turizm açısından da değerlendirilebilecek bir yer. Kozcağız merkeze 6-7 km mesafesi bulunuyor.  Ayrıca Sütlüce Köyü’nden ulaşım sağlandığında bu daha da yakın oluyor. Güzel bir proje yapılır ve bu hayata geçirilirse hem Kozcağız için hem de Bartın için yeni bir turizm alanı oluşur.” dedi.

 

Dursun: “Doğa harikası bir yer”

 

Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat Dursun, “Kozcağız’a bağlı Mamak Köyü’nde bulunan Gölen Gölü, doğa harikası bir yer. Bu gölün her yeri ağaçlarla kaplı mükemmel bir yeşillik alana sahip. İnsanların soluklanıp, nefes alabileceğiz bir yer. Buranın tanınması için Kozcağız Belediye’miz, İl Özel İdare’miz ve Kültür Bakanlığı’mızla büyük bir proje yaparak burayı turizme açmak istiyoruz.” diye konuştu.  

ETİKETLER : Bartın Kozcağız Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Gölen Gölü Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›