Kumluca’ya bir sosyal tesis daha kazandırıldı!

Kumluca Belediyesi, beldeyi geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen mesire alanı yanında bir sosyal tesis inşa edildi. Açılışı bir düğünle yapılan tesisle ilgili EYBEY Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, “Kumluca Beldemize bir tesis daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.Geçtiğimiz yıl açılışını gerçekleştirdiğimiz mesire alanının yanına inşa ettiğimiz Sosyal Tesislerin düğünlerle birlikte açılışını gerçekleştirdik. Beldemize hayırlı olsun.” dedi.
Bu haber 2019-09-03 09:05:27 eklenmiş ve 242 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Kumluca’yı daha yaşanabilir hale getirmek, geliştirmek ve daha da güzelleştirmek için var gücüyle çalışmalara devam eden İsmail Can başkanlığındaki Kumluca Belediyesi, bir ilke daha imza attı.

Geçtiğimiz yıl açılış gerçekleştirilen mesire alanı yanında bulunan alanında yapılan çalışmalarla beldeye bir düğün salonu daha kazandırıldı.

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, açılışı bir düğünle yapılan tesisle ilgili EYBEY Medya’ya özel açıklamalarda bulundu.

 

“Güzel bir ortam oldu”

 

Kumlucalılar tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanan çalışmalarla ilgili Başkan Can, şu ifadeleri kullandı:

2017 yılında mesire alanın yapımına başlamıştık. 2018 yılında mesire alanı olarak açılışını gerçekleştirdik. Hemen mevcut açılışını gerçekleştirdiğimiz mesire alanın boşluğuna da düğünler, etkinlikler ve yemek organizasyonlarının yanında açık hava sineması ile bayanlarımızın etkinliklerinde için kullanılmak üzere burayı inşa ettik. Geçtiğimiz hafta bir düğün ile buranında açılışı gerçekleştirdik. Güzel bir ortam oldu. Her şeyden önce ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. 2015 yılında açılışını yaptığımız düğün salonun yetersiz geldiğini fark ettik. Çünkü aynı güne iki düğünün denk geldiği zamanlarda oluyor. Bu ihtiyaca cevap vermesi açısından burasının aynı zamanda düğün salonu olarak kullanabilecek şekilde yapımını gerçekleştirdik.

 

Öğrenciler de kullanbilecek

 

Yine burada çalışmalar tamamlandığında, özel etkinliklerin yanında öğrencilerimizin de kullanabilecekleri alan haline getireceğiz. Açık hava sineması, tiyatro gibi etkinliklerde öğrencilerimiz bu alanı kullanabilecekler. Burada ki çalışmalarımız devam ediyor, bu yıl içerisinde çatısını tamamladığımız bu tesisin önümüzdeki sezon çevre düzenlenmesi ve aydınlatmasını tamamlayıp açılışını gerçekleştireceğiz. Gelin-damat odası eksiğimiz var, onun yapım çalışmalarına da başlayacağız.

 

Memnuniyetle karşılandı

 

Mesire alanının yan tarafında bulunan yerde, yürüyüş alanı ve bisiklet yolu yapacağız. Kumluca’da böyle bir alanın olması memnuniyetle karşılandı. Özellikle Kumlucalı gurbetçilerimiz buralara geldiklerinde bizlere olumlu görüşlerini belirttiler. Burada da yaşayan Kumlucalı hemşerilerimiz de bu memnuniyeti belirtmesi bizi çok mutlu etti. Böyle güzel yorumlar ve görüşler bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Bizlere destek olan tüm hemşerilerimize de teşekkür ediyorum.”

ETİKETLER : Bartın Kumluca Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›