Başarılı öğretmen ve öğrencilerden ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye genelinde yapılan “İyi Uygulamalar Paylaşımı” yarışmasında Türkiye ikincisi olan İstiklal İlkokulu Öğretmeni İlter Altun’u ve öğrencilerini ağırladı.
Bu haber 2019-08-29 16:11:40 eklenmiş ve 302 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın; Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü ve TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları işbirliğinde, Trafikte Sorumluluk Hareketi kapsamında yürütülen İyi Uygulamalar Paylaşımı Yarışmasında Türkiye ikincisi olan Bartın İstiklal İlkokulu Öğretmeni İlter Altun’u ve öğrencilerini makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında konuyla ilgili bir konuşma yapan Başkan Akın, “Trafikte sorumluluk hareketi konulu Can Dostları Hareketi projesi ile katıldıkları iyi uygulamalar paylaşımı yarışmasında 75 okul arasından Türkiye ikincisi olan ilimizi başarıyla temsil eden İstiklal İlkokulu İlter Altun Can Dostları hareketi belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin böylesine yarışmalara dahil olarak başarı sağlaması bizleri oldukça memnun etmektedir. Başarılı öğretmenlerimizin gelişen teknolojiye uyum sağlayarak öğrencilerimize verdiği eğitimin kalitesini artırması da ülke olarak kalkınmamıza ve gelişmemize vesile olacaktır. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarının devamını diliyor, tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Akın, ziyaret sırasında misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›