Ünlü sanatçı Lara, Engelsiz Sanat Evi’ndeki çocuklarla buluştu

Bartın Belediyesi’nce bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Kum Zambağı Festivali kapsamında geçtiğimiz Cuma akşamı İnkumu’nda konser veren ünlü Türk pop müziği sanatçısı Lara, Engelsiz Sanatevi’ni ziyaret ederek otizmli ve down sendromlu çocuklarla bir araya geldi.
Bu haber 2019-08-24 15:29:45 eklenmiş ve 467 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın Belediyesi’nce 5.’si gerçekleştirilen Kum Zambağı Festivali, geçtiğimiz Cuma akşamı ünlü Türk pop sanatçısı Lara’nın sahne aldığı dev organizasyonlu muhteşem bir konserle başladı.

Birlikte şarkı söylediler

Konsere katılan binlerce kişi Lara’nın söylediği şarkılarla doyasıya eğlenirken down sendromlu 5 yaşındaki Yusuf Talha Güryol da ünlü sanatçıya sahnede eşlik etti. 5 yaşındaki minik çocuğun annesi ise oğlunu sahnede izlerken duygulu anlar yaşadı.

 

Başkan, tel kırma işlemeli şal ve tablo hediye etti

Lara ve ekibine teşekkür eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da ünlü sanatçıya tel kırma işlemeli şal ve cam altı sanatıyla yapılmış kum zambağı tablosu hediye ederek “Bartın Belediyesi 5. İnkumu Kum Zambağı Festivali etkinliklerimiz kapsamında sahne alan Lara’ya Bartın işi tel kırma işlemeli şal, cam altı sanatı ile yapılmış kum zambağı tablosu ve çiçek takdim ettim.Festivali programımız kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Lara’ya, orkestrasına, festivalimize katılan vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize ve çalışan personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Engelsiz Sanat Evin’de çocuklarla buluştu

Muhteşem gecenin ardından ünlü sanatçı Lara, Bartın Belediye Engelsiz Sanat Evi’ni ziyaret ederek otizmli ve down sendromlu çocuklarlar bir araya geldi. Ailelerin de katıldığı programda Lara şarkıları eşliğinde çocuklar hem dans etti hem de doyasıya eğlendi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Otizmliler Derneği Başkanı Berna Şengün’den çalışmalar ve etkinliklerle ilgili bilgiler alırken  sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiğini ifade etti.

Gazhane’de fotoğraf çektirmeye doyamadı

Son olarak Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve beraberindeki Belediye ekibi ile birlikte Gazhane Kültür Parkı’nı ziyaret eden Lara, burada foroğraf çektirmeye doyamadı.

“İnşallah bir daha gelirim”

EYBEY Medya kameralarına özel açıklamalarda bulunarak Bartın’da tekrar gelmek istediğini ifade eden ünlü sanatçı, “İnanılmaz bir şehir burası. Bir kere Sayın Başkanımız Cemal Akın’a sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Her şey o kadar güzel korunmuş ki... Yeşillikler, insanların sıcaklığı... Başkanımız sağolsun çok güzel karşıladılar beni, çok eğlendim. İnşallah bir daha gelirim buraya.  Bugün bir de otistik çocuklarımızla biraraya geldim. Çok duygulandım. Hakikaten sosyal projelere her zaman programında yer veriyorum gittiğim yerlerde. Ertesi gün oralarda kalıyor, ya kimsesiz çocuklar yurdunu, otizmli  ya da dawn sendromlu çocuklarımızı ziyaret ediyorum. Bugün onlara yarın bizlere... Bilemeyiz. Sevgili başkanım ile birlikte otizmli çocukları ziyaret ettik. Hakikaten çok güzel bir gündü.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : lara otizm ziyaret
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›