“Her anı halkımızla geçiriyoruz”

Hendekyanı Caddesi’deki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların istekleri ve önerilerine önem verdiklerini belirterek “Halkımızın belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanmasını istiyoruz. Bunun için de fırsat bulduğumuz her anı halkımızın talep ve önerilerini dinleyerek geçiriyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-08-23 10:03:52 eklenmiş ve 379 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hendekyanı Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

Vatandaşların istekleri ve önerilerine önem verdiklerini belirten Başkan Akın, Bartın halkının belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanmasını istedikleri için her anı halkın talep ve önerilerini dinleyerek geçirdiğini söyledi.

Kentte yaşayan her vatandaşın ve esnafın emrine amade olarak hizmet vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Akın, “Bizim için vatandaşlarımızın istekleri ve önerileri çok önemli. Halkımızın belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanmasını istiyoruz. Bunun için de fırsat bulduğumuz her anı halkımızın talep ve önerilerini dinleyerek geçiyoruz. Bundan sonrada aynı şekilde kentteki her vatandaşımız gibi esnaflarımızın da emrine amade olarak hizmet vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›