Eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulamaya konulan “Kahverengi Kokarca Acil Eylem Planı” kapsamında gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme toplantısında Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, “Fındık başta olmak üzere ilde ekonomik olarak yetiştiriciliğini yaptığımız ürünlerde kahverengi kokarca böcek istilası nedeniyle kayıp yaşamak istemiyoruz. Ankara Zirai Mücadele Enstitümüzle koordineli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-05-27 09:58:51 eklenmiş ve 915 kez görüntülenmiştir.

 

“Koordineli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz”

 

 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak, Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulamaya konulan “Kahverengi Kokarca Acil Eylem Planı” kapsamında  Amasra İlçe Hükümet Konağı Toplantı Salonunda eğitim ve bilgilendirme toplantısı Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, ilçe protokolü, üretici örgütleri, çiftçilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

 

“Kayıp yaşamak istemiyoruz”

 

 

Toplantı açılış konuşmalarında söz alan Önder, “Fındık başta olmak üzere ilde ekonomik olarak yetiştiriciliğini yaptığımız ürünlerde kahverengi kokarca böcek istilası nedeniyle kayıp yaşamak istemiyoruz. Ankara Zirai Mücadele Enstitümüzle koordineli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 

 

Daha sonra Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personelleri tarafından sunum yapılarak eğitim programı sona erdi.

 

 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda “Toplantımıza katılımlarıyla bizleri onore eden Amasra İlçe Kaymakamımız Kadir Perçi Bey başta olmak üzere, ilçe protokolüne, üretici örgütlerimize ve çiftçilerimize teşekkür ederken, toplantı organizasyonunda emeği geçen İl ve İlçe Müdürlüğümüzün idareci ve teknik personellerini kutlarız.” denildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›