Fide dikim günü etkinliği gerçekleştirildi

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Enginarla Akdeniz Esintisi Bartın”da projesi kapsamında fide dikim günü etkinliği gerçekleştirildi. Bartın’da 4 kadın çiftçiye yüzde 100 hibeli 500’er metrekarelik toplamda 2 dekar alanda damla sulamalı, gübre tanklı, modern üretim sistemli enginar üreticiliği ile verimli topraklara sahip Bartın’da pazar değeri yüksek olan enginar çiftçilere teşvik edildi.
Bu haber 2024-05-25 09:41:30 eklenmiş ve 21 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen Enginarla Akdeniz Esintisi Bartın’da projesi kapsamında düzenlenen fide dikim günü etkinliği, Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin Önder, proje yararlanıcıları, çiftçiler ve kurum teknik personelin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Önder, yaptığı açıklamada; “İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Enginarla Akdeniz Esintisi Bartın’da projesi kapsamında düzenlenen fide dikim günü etkinliği proje yararlanıcıları, çiftçilerimiz ve kurum teknik personelin katılımı ile gerçekleştirildi. İlimizde dört kadın çiftçimize yüzde 100 hibeli 500 er metrekarelik toplamda 2 dekar alanda damla sulamalı, gübre tanklı, modern üretim sistemli enginar üreticiliği ile verimli topraklara sahip ilimizde pazar değeri yüksek olan enginarın çiftçilerimize teşvik edilerek üretimin artırılması ve gelir kazandırılması açısından yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. Üreticilerimize bereketli, tüketicilerimize afiyet olsun.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›