Bartın TSO, “Bartın Dijital Kariyer Merkezi” kuracak!

Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi sonuçları açıklandı. Belirtilen amaç ve öncelikler doğrultusunda BAKKA’ya sunulan projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) “Bartın Dijital Kariyer Merkezi” projesi desteklenmeye hak kazanan projeler arasında yer aldı.
Bu haber 2024-05-25 09:32:31 eklenmiş ve 931 kez görüntülenmiştir.

 

TR81 Batı Karadeniz Bölgesinde kadınların ve gençlerin istihdam ve girişimciliklerini geliştirmek üzere bilgi ve beceri düzeylerinin artırılması ile sosyal ve ekonomik yaşama entegrasyonunun sağlanması amacıyla Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı 8 Mart 2024 tarihinde ilan edildi.

 

 

Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programının öncelikleri “kadın veya genç istihdamını artırmaya yönelik mesleki beceri ve kapasitenin geliştirilmesi, başta kadın kooperatifleri olmak üzere kooperatifçiliğin geliştirilmesi ve kadınların veya gençlerin kırsal girişimcilik ve nitelikli tarımsal faaliyetlerde rollerinin artırılması” olarak belirlendi.

 

 

Belirtilen amaç ve öncelikler doğrultusunda BAKKA’ya sunulan projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu.

 

 

İşte desteklenmeye hak kazanan projeler

 

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi başarılı değerlendirilen, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası “Bartın dijital kariyer merkezi” projesi, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü “sürdürülebilir kariyer için mesleki gelişim programı” projesi, Uluslararası Öğrenciler ve Eğitim Derneği “sağlıkta istihdam istiyoruz” projesi, Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü “kırsalda usta üreticiler iş başında” projesi desteklenmeye hak kazandı.

 

 

Başarılı bulunan proje sahiplerine KAYS üzerinden ve e-posta yoluyla sözleşmeye davet bildirimi gönderilecek ve sözleşme evrakları hakkında bilgi verilecek.

ETİKETLER : BAKKA
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›