Pazar alanı, daha estek ve modern görünüme kavuştu!

Batı Karadeniz’in incisi, gözde tatil beldesi mavi bayraklı İnkumu’ndaki pazar alanı, Bartın Belediyesi tarafından yapılan ahşap stantlarla daha estetik ve daha modern bir görünüme kavuşturuldu.
Bu haber 2024-05-24 11:04:44 eklenmiş ve 983 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi tarafından yeni sezon öncesi İnkumu’nda hazırlık çalışması devam ediyor.

 

 

Hazırlık çalışmaları kapsamında ziyaretçilerin daha keyifli ve rahat bir tatil yapabilmeleri için bir dizi yenilikler de hayata geçiriliyor.

 

 

Bu kapsamda, meyve ve sebze satışlarının yapıldığı pazar alanlarına ahşap stantlar yapılarak, modern hale getirildi.

 

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Bartın Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Karadeniz’in incisi Bartın’ımızın eşsiz sahili İnkumu tatil beldemizde yaz sezonu için hummalı bir hazırlık çalışması sürdürülüyor. Her yıl yaz sezonunda binlerce vatandaşımızı ağırlayan güzide tatil beldemizde, ziyaretçilerimizin daha keyifli ve rahat bir tatil geçirmesi için bir dizi yenilikler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda, meyve ve sebze satışlarının yapıldığı pazar alanları ekiplerimiz tarafından titizlikle yenileniyor. Modern, hijyenik ve estetik bir anlayışla düzenlenen bu alanlar, hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın beğenisini kazanacak şekilde tasarlandı. Böylelikle vatandaşlarımıza daha ferah ve düzenli bir alışveriş ortamı sunuldu. Ayrıca, çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve dinlenme noktaları Bartın Belediyesi tarafından özenle yeni sezona hazırlanıyor.” denildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›