Başkan, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, yerel seçimlerin ardından kamu kurum kuruluşu ve sivil toplum kuruluşu (STK) ile derneklerden gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Bu haber 2024-05-24 10:52:12 eklenmiş ve 596 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

 

Son olarak Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı, 28. Dönem Bartın Milletvekili Adayı Yasin Kalem, geçmiş dönem Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Öztürk, Musa Çiftçi, Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ile  Bartın Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, BAKKA Genel Sekreteri Lütfi Altunsu, Kurumsal Yönetim Birimi Başkanı Recep Serkan Alkan, Yenilikçilik ve Rekabetçilik Birimi Başkanı Hakkı Yavuz Toplu, Sürdürülebilir Kalkınma Birimi Başkanı Ümran Öztürk, Turizm ve Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya, Bartın Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Şahin Baş, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürü Ümit Değirmenci, Amasra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üst Kurul Delegeleri Yurdanur Topçu ve Gökcan Altuntaş, Makine Mühendisleri Odası Bartın İl Temsilcisi Olcay Keleş, Zonguldak Şube Başkanı Melih Başören ve yönetim kurulu üyeleri, Bartın Halkçı Liseliler Başkanı Emre Umar ve Yönetimi, Dönerium İşletmecileri Mehmet Sait Fırat ve Ateş Kabadayı, Dr. Nevruz Kozankaya,  Yazar Oytun Işık ve Müzeyyen Makar, Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Yalçınkaya, başkanlık makamında ayrı ayrı kabul ettiği misafirleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›