Başkan Yalçınkaya’dan 10-16 Mayıs Engelliler Haftası mesajı

Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediyesi olarak engelli bireylerin hayatın her alanında daha çok yer almalarını sağlamak için derneklerle ve ailelerle işbirliği halinde gerekli çalışmalar yaptıklarını belirtirken onları her konuda desteklemeye devam ettiklerini söyledi. Yalçınkaya, toplumsal duyarlılık çağrısı da yaptı.
Bu haber 2024-05-10 12:57:36 eklenmiş ve 652 kez görüntülenmiştir.

 

“Her konuda desteklemeye devam ediyoruz”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Engelli bireylerin fırsat verildiğinde elde ettikleri başarıların takdire şayan olduğunu ifade eden Başkan Yalçınkaya, hayata geçirilen tüm çalışmalarda engelli vatandaşları gözeterek çalıştıklarını söyledi.

 

 

Başkan Yalçınkaya, mesajında; “Engelliler Haftası, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları toplumsal hayatta daha etkin ve verimli kılmak adına her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan önemli bir farkındalık haftasıdır. Engellilik, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve onların ailelerini değil, toplumun tamamını ilgilendiren bir konudur. Engellilerimizin yaşamlarındaki tüm engellerin kaldırılması ve onlara her alanda fırsat eşitliği sağlanması önemli bir toplumsal ihtiyaçtır. Engelli vatandaşlarımıza farklılıklarını hissettirmeden normal hayat standardını temin etmek ancak toplumsal duyarlılıkla mümkündür. Bu kapsamda da Bartın Belediyesi olarak engelli bireylerimizin hayatın her alanında daha çok yer almalarını sağlamak için derneklerimizle ve ailelerle işbirliği halinde gerekli çalışmalar yapıyor, onları her konuda desteklemeye devam ediyoruz. Engelli vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, yaşam standartlarının iyileştirilmesini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›