“Bu şehrin gençliği her şeyin en güzelini hak ediyor”

Beraberindeki gençlerle çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, “Bartın ve bu şehrin gençliği her zaman her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu sebeple şehrimiz Bartın ve bu şehrin gençliği için hayırlı, doğru olan her türlü hizmetin takipçisi ve destekçisiyiz. Yanlış olan her bir şeyin karşısındayız. Bartın’ın gençleriyle birlikte AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları olarak, bu güzel şehre vizyon katmaya, marka şehir yapmaya, gençliğin her anlamda her şeye kolaylıkla ulaşabildiği bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-05-06 09:46:06 eklenmiş ve 154 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Türkiye’nin “en genç il gençlik kolları başkanı” unvanını taşıyan 22 yaşındaki AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.

 

 

Sadece seçimden seçime değil her zaman vatandaşlarla bir arada olduklarının altını çizen Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, çalışmalarını hız kesmeden daha da arttırarak sürdürdüklerini belirtti.

 

 

Bartın’ın ve gençlerin her şeyin en güzelini hak ettiğini dile getiren AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, Bartın’ın her bir karışındaki gençlere her zaman hizmet etmeye hazır olduklarının altını çizerek şunları söyledi:

 

 

“Sadece seçimden seçime değil, dün olduğu gibi bugün de, yarında milletimizle bir arada olmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda, çalışmalarımızı hız kesmeden daha da arttırarak sürdürüyoruz.

 

 

Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak, 23 yıldır Türkiye’nin her bir karış toprağında gençlerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Gençlerin, sevgisi, azmi, heyecanı ve inancıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye sevdasıyla koşmaya devam edeceğiz.

 

 

“Sular kenti bir şehre sahibiz”

 

 

Şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü; Bartın her şeyin en güzelini hak ediyor ve bizler bunun bilincindeyiz. Fatih Sultan Mehmet Han’ın Çeşm-i Cihan (Dünya’nın Göz Bebeği) dediği bir Amasra’ya, 3 kilometre uzunluğunda bir sahile sahip İnkumu’na, birçok çeşit canlılığı içerisinde bulunduran Küre Dağları Milli Parkı’na, önü masmavi bir deniz arkası çam ormanlarıyla dolu Kurucaşile sahiline, Dünya’nın eşsiz harikası lav sütunlarının olduğu Güzelcehisar’a bunlar gibi birçok turistlik alanların bulunduğu ilçe, belde ve köyleriyle yeşilliğiyle göz kamaştıran, sular kenti bir şehre Bartın’a sahibiz.

 

 

“Yanlış olan her bir şeyin karşısındayız”

 

 

Önemine binaen tekrar ediyorum ki; Bartın ve bu şehrin gençliği her zaman her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu sebeple şehrimiz Bartın ve bu şehrin gençliği için hayırlı, doğru olan her türlü hizmetin takipçisi ve destekçisiyiz. Yanlış olan her bir şeyin karşısındayız. Bartın’ın gençleriyle birlikte AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları olarak, bu güzel şehre vizyon katmaya, marka şehir yapmaya, gençliğin her anlamda her şeye kolaylıkla ulaşabildiği bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.

 

 

Bartın gençliği başta olmak üzere ülkemizin her bir tarafındaki gençlik için elimizden gelen gayreti gösteriyor, geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizi asla yalnız bırakmıyoruz. Genç kardeşlerimizi her zaman dinliyor, onların sorunlarıyla ilgileniyor, ve her zaman çözüm odaklı oluyoruz.

 

 

Bartın merkezde, tüm ilçe ve beldelerdeki AK Parti Başkanlıklarımızın kapısı her zaman gençlerimize açıktır. Bartın’ın her bir karışındaki gençlerimize her zaman hizmet etmeye hazırız. Çünkü; bizler kendimizi gençliğe adamış büyük bir aileyiz. AK Parti Gençlik Kolları ailesi olarak genç kardeşlerimizin hizmetkarıyız.”

 

 

ETİKETLER : Mahmut Taş AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›