Eğitime 169 öğrenci katıldı

Bartın’da “Feed the Future” isimli proje kapsamında “Tarım Sektöründe E-Ticaret Eğitimi” verildi. 169 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen 3 günlük eğitim sonrasında öğrencilere katılım sertifikası verildi.
Bu haber 2024-05-03 17:41:33 eklenmiş ve 346 kez görüntülenmiştir.

 

Gelecek Araştırmaları Derneği’nin başvuru sahibi olduğu, Bartın Üniversitesi, Bartın Bilim Eğitim Derneği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının (BAKKA) eş başvuru sahibi olduğu ve Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün iştirakçi olduğu Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanında uygulanan “Promoting Decent Future Of Work Approach With A Focus Of Gender Equality Grant” programınca desteklenen “Feed the Future” isimli proje kapsamında “Tarım Sektöründe E-Ticaret Eğitimi” verildi.

 

 

BAKKA, Bartın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı (KOSGEB) İl Müdürlüğü ve Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen eğitimde öğrenciler, e ticaret kavramı, e-ticaretin yapılma nedenleri, türleri, ürün araştırma yöntemleri, ürün üretim veya tedariği, pazar araştırması, şirketleşme, marka koruma, pazaryerleri, web sitesi tasarım ve geliştirme, diğer platformlar, ürün detayları, kargo, maliyet hesaplama, dijital pazarlama ve iş akışı konularında bilgilendirildi.

 

 

169 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen 3 günlük eğitim sonrasında öğrencilere katılım sertifikası verildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : BAKKA
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›