İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu, 8. kez toplandı

Bartın İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu, Bartın Vali Yardımcısı Zeynep Topcu başkanlığında gerçekleştirilen 8’inci toplantısında konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair yapılan iş ve işlemleri değerlendirirken kruvaziyer turizmi, Güzelcehisar’ın yeme-içme ve tuvalet sorunu, Bartın-Arıt-Ulus havzasını içine alan ve çalışmaları devam eden bisiklet yolu projesini de masaya yatırdı.
Bu haber 2024-04-29 11:19:35 eklenmiş ve 253 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’ın  ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak,  turizm potansiyelini geliştirmek amacıyla oluşturulan İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun 8. toplantısı Bartın Vali Yardımcısı Zeynep Topcu başkanlığında gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, Kurucaşile Ahşap Tekne ve Yat Festivali, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair yapılan iş ve işlemlerin değerlendirilmesi, kruvaziyer turizmi, Güzelcehisar’ın yeme-içme ve tuvalet sorunu, Bartın-Arıt-Ulus havzasını içine alan ve çalışmaları devam eden bisiklet yolu projesi konuları görüşüldü. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›