Yalçınkaya’ya tebrik ziyaretleri sürüyor

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya yerel seçimlerde 17 yıl sonra yeniden başkan seçilmesinden dolayı şehrin tüm kesimlerinden ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.
Bu haber 2024-04-29 11:04:46 eklenmiş ve 763 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya tebrik ve teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

 

 

Son olarak İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Enes Gizli, İl Genel Meclis Üyesi Hakem Çetin, CHP Ulus İlçe Başkanı Nazime Bayraktar ve Yönetimi, Ahmetpaşa Köyü Muhtarı Faruk Kurtel, Saraylı Köyü Muhtarı Sezer Çolak, Bartın Mimarlar Odası Başkanı Selda Çelikyay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Kumlucalılar Derneği (BAR-KUM-DER) Başkanı Engin Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriya Korkmaz ve Ahmet Giritli, Akmazlar İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Metin Akmaz, Hüseyin Akmaz ve Erhan Akmaz, iş insanı Şaban Altunok, Aksu AVM Sahibi Zeynep Aksu ile Nurhan Arabacı ve Arel Karademir, Meteoroloji Müdürü Selahattin Yanık, Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hande Nur Varol, Küre Dağları Milli Parklar Müdürü Ahat Deliorman, EYBEY Medya ve Yayımcılık sahibi Mustafa Ahmet Oktay ve personeli, OR-KOOP S.S. Zonguldak-Karabük İlleri ve İlçeleri Orman Köyleri Kalkındırma Kooperatifi Birliği Başkanı Satılmış Girgin, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Zekai Özdemir ve Şoför esnafları, Prof. Dr. İsmet Daşdemir ve eşi Ayşe Daşdemir, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencileri Betül Beyza Yüksek, Sultan Tan, Tahir Taşçı, Ali Kocamızrak, Çiftlik Köyü Muhtarı Cengiz Çak, Mustafa Savar, Tevabil Kaptanoğlu, Fatma Kaptanoğlu, Erkan Dinç, Yakup Dinç, Meltem Özveren, Anıl Özveren, Ali Rıza Özer, Kazım Mahmut Kalfa, Abidin Taşer, Leyla Bozkurt, Ahsen Dilek Çömlek, Nadire Kantar, Göksel Kantar, Bülent Özsoy ve ailesi belediyeyi ziyaret ederek, Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

Başkan Yalçınkaya nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için misafirlerine teşekkür ederken misafirleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›