“Hayalin”izdeki gibi bir düğün için…

Düğün gününüzü hayalinizdeki gibi tasarlamak için geniş ve şık iç mekanı, profesyonel ekibiyle size rüya gibi bir düğün vaat eden Hayalin Düğün Salonu’nda yılın en büyük indirim kampanyası başladı. Nişan, kına gecesi ve sünnet düğünü gibi önemli günlerinizde 200, 500 ve bin kişilik kapalı salon seçenekleriyle sizleri özel hissettirerek hem sizlere hem de konuklarınıza unutamayacağınız bir gece yaşatan Hayalin Düğün Salonu, şimdi yüzde 10’luk indirim fırsatıyla da yeni evlenecek çiftlere destek oluyor.
Bu haber 2024-04-24 09:36:02 eklenmiş ve 512 kez görüntülenmiştir.

 

YILIN EN BÜYÜK KAMPANYASI BAŞLADI

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bahar aylarının gelmesiyle düğün sezonu da başladı. Beyaz eşyadan mobilyaya, mutfak ürünlerinden düğün mekanlarına kadar pek çok alanda ticaret hareketlendi. Düğün salonlarında ise Mayıs ve Haziran aylarında doluluk oranları yüzde 70’lere ulaştı.

 

 

2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da artarken Bartın’da bugüne kadar binlerce özel güne ev sahipliği yapan Hayalin Düğün Salonu, evlenecek olan çiftlere destek olmak için indirim kararı aldı.

 

 

Bazı çiftlerin masraflar nedeniyle düğün yapmaktan çekindiğini dile getiren Hayalin Düğün Salonu Müdürü Bilhan Korkmaz, yeni evlenecek çiftlere özel yüzde 10 indirim kampanyası başlattıklarını belirtirken “Biz eğlence sektörü değil, hizmet sektörüyüz. Evlenecek çiftlerimize bir katkımız olsun diyerek yüzde 10 indirim kararı aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en özel anlarında hem çiftlerimizin hem de halkımızın yanındayız.” dedi.

 

 

“Size mutluluğunuzu yaşamak kalıyor”

 

 

Korkmaz, modern tasarımıyla göz kamaştıran salonları ve romantik atmosferiyle düğün, kına, nişan, sünnet, mezuniyet gibi tüm özel günlerinizde en kaliteli hizmeti sunduklarını belirtirken şunları söyledi:

 

 

“Yıllardır Bartın’da Hayalin Düğün Salonu olarak mutlu günlerinizde hayallerinizin organizasyonlarını üstlenmekten onur duyuyoruz.

 

 

Bartın’da yıllardır düğün sektöründe verdiğimiz hizmet bizi bu organizasyonlarda tecrübeli ve birikimli bir hale getirmiştir. Bu birikimlerimizle verdiğimiz hizmetler bize, bu organizasyonların ne kadar kusursuz ve verimli olması gerektiği konusunda deneyim ve tecrübe sahibi yaptı.

 

 

Evlilik, hayatta en mutlu olduğumuz anlardan birisidir. Bu mutlu gününüzde sevenlerinizle beraber doyasıya kutlamak ve dillere destan bir düğün organizasyonu gerçekleştirmek herkesin hayallerindedir. İşte bu sebeple biz de değerli misafirlerimizi en güzel şekilde karşılamak için, uzun yıllardır Bartın’da düğün sektörü içerisinde yer alan Hayalin Düğün Sarayı, sizlere unutamayacağınız ve en iyi sunumlarla hazırlanmış bir düğün veya benzeri organizasyonlar vaat ediyoruz.

 

 

Bizler Bartın’da; düğün, nişan, sünnet, kına, toplantı ve özel organizasyonlarınız için hizmet vermekteyiz. Tecrübeli ve çalışkan personelimizle ve ekibimizle birlikte, bu mutlu gününüzde sizlerin yanında bulunmaktan ve misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürmekteyiz.

 

 

Hayalin Düğün Salonu, markamızla sizlere daha kaliteli ve hayatınız süresince hiç unutamayacağınız bir günü yaşatmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Buna vesile olmaktan aldığımız yüksek motivasyon ile, şehrimizde düğün ve organizasyona farklı bir bakış açısı getirdiğimize inanıyor ve bu konuda hizmet veren diğer sektörler arası rekabeti sağlayarak kaliteyi ve farklılığı en üst düzeye çıkardığımızı düşünüyoruz

 

 

Düğününüz, sonsuz ayrıntıları ile tarihi bir gün olması, yaşattığı heyecan ve mutluluk birlikte o muhteşem anın masalsı bir anıya dönüşeceği gün demektir. Planlama yaparken tüm detayları en ince hatları ile beğeninize sunuyor, zamanın hızlı bir şekilde akıp gitmesi ile bu süreci profesyonel olarak yönetiyoruz.

 

 

Planlamanızda bütün stres ve diğer detayları bize bırakıp sizlere sadece heyecan, mutluluk ve o tarihi anı masalsı bir hale dönüştüren mutluluğunuzu yaşamak kalıyor.”

 

 

ETİKETLER : Hayalin Düğün Salonu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›