Lara ve İrem Derici, İnkumu’nda sahne alacak

Bartın Belediyesi’nce bu yıl 5.’si düzenlenecek olan Kum Zambağı Festivali kapsamında sahne alacak isimler belli oldu. 23-24 Ağustos tarihlerinde İnkumu’nda gerçekleştirilecek olan festivalde ünlü pop sanatçıları Lara ve İrem Derici sahne alacak.
Bu haber 2019-08-17 14:45:14 eklenmiş ve 411 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Belediyesi 5. İnkumu Kum Zambağı Festivali, bu yıl 23-24 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Festivalde Türk pop müziğinin önde gelen isimleri açık havada dinleyicileriyle buluşacak.

Festivalde sahne alacak isimler belli oldu. 23-24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan festivalde 23 Ağustos Cuma akşamı saat 21.30’da Lara, 24 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30’da ise İrem Derici, sahne alacak.

Bartın Belediyesi İnkumu Belediye Tesisleri karşısında düzenlenecek olan festivale tüm vatandaşları davet ettiklerini açıklayan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Her yıl Bartın halkının, yurt dışından gelen gurbetçilerimizin, yurdun dört bir yanından ve çevre illerden misafirlerimizin tatil yapmak ve dinlenmek amacıyla akın ettiği İnkumu tatil beldemize gelen vatandaşlarımıza şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Belediye olarak alt yapı, üst yapı çalışmalarımız gibi park yapmak, yol yapmak, çevre düzenlemeleri yapmak gibi birçok hizmetimizin yanında sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere de büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede gerçekleştireceğimiz İmkumu 5. Kum Zambağı Festivali’mize tüm halkımız davetlidir.” dedi.


ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Kum Zambağı Festivali
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›