300 üreticiye 300 silajlık mısır, 10 üreticiye 5 bin 700 aronya

Silajlık mısır ve Aronya fidanı dağıtım etkinliğine katılan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek hasat döneminin hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.
Bu haber 2024-04-22 09:47:49 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Tarımsal destekler kapsamında Bartın İl Özel İdaresi’nce Bartın’da üreticilere silajlık mısır ve aronya fidanı dağıtıldı.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, silajlık mısır ve aronya fidanı dağıtım etkinliğine katıldı.

 

Bartın İl Özel İdaresi Akçamescit-Çaybükü Yerleşkesinde gerçekleştirilen Silajlık mısır ve Aronya fidanı dağıtım etkinliği, Bartın İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yüzde 50 çiftçi katkı payı alınarak 300 üreticiye 300 torba silajlık mısır ve 10 üreticiye 5 bin 700 adet aronya olmak üzere gerçekleştirildi.

 

Dağıtım etkinliğinde üreticilere Silajlık Mısır ve Aronya fidanları Vali Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve Vali Yardımcısı Genel Sekreter Uğur Karakaya tarafından teslim edildi.

 

Dağıtım etkinliğinde üreticilere Silajlık mısır ve Aronya fidanlarını teslim eden Vali Arslan,  gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek hasat döneminin hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Bartın İl Özel İdaresi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›