İl Genel Meclisi’nde Nisan ayı toplantıları sona erdi

Bartın İl Genel Meclisi, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı başkanlığında yeni dönemin ilk toplantılarının son birleşimini gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Kalaycı, 20 maddenin görüşüldüğü Nisan ayı toplantılarında alınan kararların hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
Bu haber 2024-04-22 09:47:29 eklenmiş ve 538 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın İl Genel Meclisi, Nisan ayı toplantılarının son birleşimini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. 

 

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra yeni dönemin ilk toplantısını 9 Nisan’da gerçekleştiren Bartın İl Genel Meclisi, Nisan ayının son birleşimlerinde gündeminde yer alan dosyaları görüşerek karara bağladı.

 

 

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı başkanlığında Meclis Üyelerinin eksiksiz olarak katıldığı toplantıda İl Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ayhan Kuş ile daire müdürleri de yer aldı.

 

 

Nisan ayı toplantılarının son birleşiminde alınan karar özeti tutanağının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

 

 

Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı

 

 

Gündemin 15’inci maddesinde yer alan “Tarım Arazilerine Yol Yapım İşi ve Esenyurt Yöresel Ürünler Pazar yeri yapım işi için yetki verilmesi” ile ilgili dosya meclisin oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Gündemin 16’ncı maddesinde yer alan “2024 Yılı Orman İzin Dosyaları Hizmet Bedellerinin Güncellenmesi” ile ilgili dosyanın Plan ve Bütçe Komisyonu ile İçişleri Komisyonuna havalesi meclisin oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Gündemin 17’nci maddesinde yer alan “Serdar Köyü İmar Planları” ile ilgili dosyanın İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havalesi meclisin oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Gündemin 18’inci maddesinde yer alan “Güzelcehisar Köyü İmar Planları” ile ilgili dosyanın İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havalesi meclisin oy birliği kabul edildi.

 

 

Gündemin 19’uncu maddesinde yer alan “Sosyal Tesislerin 2024 Yılı Ücret Tarifelerinin Güncellenmesi” ile ilgili dosyanın Plan ve Bütçe Komisyonu ile Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonuna havalesi meclisin oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Gündemin 20’nci maddesinde yer alan “Akçamescit Kapalı Hayvan Pazar Yeri Ücret Tarifesi” ile ilgili dosyanın Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi meclisin oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Meclis Başkanı Kalaycı, gerçekleştirilen toplantının ardından alınan kararların hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

 

ETİKETLER : Bartın İl Genel Meclisi Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›