Başkan Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Bartın’da 31 Mart yerel seçimleri sonucunda 17 yıl sonra yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Mazbata alım töreninden itibaren bugüne kadar yoğun bir ziyaretçi akını ile karşılaşan Yalçınkaya, başkanlık makamında vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.
Bu haber 2024-04-20 11:57:26 eklenmiş ve 705 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

 

Son olarak 23 ve 24. dönem CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bartın Baro Başkanı Av. Ferhat Parlatır ve Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizbank Bartın Şube Müdürü Alper Kök ve Banka Personeli Gülşan Gültekin, Bartın Şehit Uğur Akyer Veteran Futbol Takımı Yöneticileri ve Almanya'da Yaşayan Bartınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Birinci, Başkan Yalçınkaya’yı ziyaret ederek,  yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Yalçınkaya ise misafirlerine nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

 

 

Vatandaşların yoğun ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yalçınkaya, “Kıymetli hemşerilerimizin göstermiş olduğu sıcaklık bizi çok daha güçlü kılıyor. Mazbata törenimizden bu yana tebrik için uzaktan yakından buraya gelen, desteğini hissettirip güzel dilek ve temennilerini ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte Bartın’ımızı hak ettiği noktalara taşıyacağız.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›