Amasra’da doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden devam

İlçede doğalgaz çalışmalarının yeniden başladığını açıklayan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 2024 hedefi kapsamında Kaleşah, Fatih ve Kum Mahallelerini Kasım ayı sonuna kadar doğalgaz ile buluşturacaklarını söyledi.
Bu haber 2024-04-19 09:31:01 eklenmiş ve 69 kez görüntülenmiştir.

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçedeki doğalgaz çalışmalarının yeniden başladığını duyurdu.

 

 

Başkan Çakır seçim öncesi dönemde yaptığı açıklamada yetkili firma olan Akmercan ile yapılan görüşmelerin sonucunda malzeme tedarikinin tamamlandığını ve doğalgaz çalışmalarının Mart sonu Nisan başında başlayacağını açıklamıştı.

 

 

Doğalgaz çalışmalarının yeniden başlayacağını ifade eden Başkan Çakır 2024 hedefi kapsamında 3 mahalleyi doğalgazla buluşturacaklarını söyleyerek “Sevgili hemşerilerimiz, doğalgazla ilgili seçim öncesinde de söylediğimiz üzere çalışma programımızı düzenliyoruz. Yeni borularımız geldi. Şirket yetkilileri ile bu hafta içerisinde önceliğimizin hangi mahalleler olacağı yönünde bir karara varacağız. Doğalgaz çalışmaları şehir içerisinde de devam edecek. Amasra’mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

 

3 mahalle doğalgaza kavuşacak

 

 

Çakır açıklamasında 2024 hedeflerini de açıklarken Kaleşah, Fatih ve Kum mahallelerindeki doğalgaz çalışmalarının Kasım ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›