CHP’nin yeni Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı

CHP Bartın İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri mazbatalarını aldı. Bartın Adalet Sarayı’na giderek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Büşra Algın Şubaşı’dan mazbatalarını alan Meclis Üyeleri, destekleri için Bartın’daki tüm seçmenlere teşekkür etti.
Bu haber 2024-04-08 11:45:20 eklenmiş ve 37 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Bartın Belediye Meclisi’ne seçilen yeni Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclisi’ne seçilen yeni Meclis Üyeleri, Bartın Adalet Sarayı’ndan bulunan İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleşen tören ile mazbatalarını aldı.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, CHP Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar da mazbatasını alan yeni Meclis Üyelerini yalnız bırakmadı.

 

 

Tüm İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerini tebrik eden CHP İl Başkanı Akyol, meclis üyelerine her zaman yanlarında olduğu mesajını verdi.

 

 

CHP’nin İl Genel Meclisi Üyeleri Hakan Ceylan, Hakem Çetin, Musa Özgün, Hasan Atay, Hasan Karakurt ilk olarak mazbatalarını alırken daha sonrasında da CHP’nin Bartın Belediye Meclis Üyeleri Cemal Selim Karakaş, Gülay Engin, Şamil Keser, Coşkun Mollasalihoğlu, Emin Titiz, Hayri Güneş, Cüneyt Özdemir, Tijen Seçil Abanalı Yılmaz, Figen Akın, Burhan Enes Gizli, Selin İpek Kef, Harun Özek, Uğur Baysal, Mehmet Ali Gözler, kontenjandan Meclis’e giren Sefai Sarıbaş, Umur Yücel, Betül Bozbulut mazbatalarını aldı.

 

 

Bartın Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Büşra Algın Subaşı, yeni Meclis Üyeleri’ne görevlerinde başarılar diledi.

ETİKETLER : CHP 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›