Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Cumhur İttifakı’nın AK Parti ve MHP’li Bartın Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyeleri de İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.
Bu haber 2024-04-08 09:48:57 eklenmiş ve 26 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da Belediye Başkanlarının ardından yeni İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri de mazbatalarını aldı. Cumhur İttifakı’nın AK Partili ve MHP’li isimleri, geçtiğimiz Cuma günü Bartın Adalet Sarayı’nda bulunan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

 

 

AK Parti Bartın İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, mazbatalarını aldı. Meclislerin yeni isimler, destekleri için Bartın seçmenine teşekkür ederken MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Cemal Akın Meclis Üyelerini yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

 

 

AK Parti’nin Bartın İl Genel Meclisi Üyeleri Turhan Kalaycı, Ali Eyüpustaoğlu, Cumhur Işık, Atnen Aydoğan, Hüseyin Boran, Mustafa Ergin ile MHP’nin İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım ile Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclisi Üyeleri Hüseyin Manav, Necmi Balık, Kenan Dursun, Egemen Kemik, Turgay Kabakçı, Ufuk Kasap, Evren Ayvaz, Aykut Oktay Ulu, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Büşra Algın Subaşı’dan mazbatalarını aldı.

 

 

Bartın Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Büşra Algın Subaşı, yeni Meclis üyelerini tebrik ederken görevlerinde başarılar diledi.

 

ETİKETLER : 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri AK Parti MHP
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›