Belde ve köylerde bayram coşkusu yaşandı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurban Bayramının ilk gününden itibaren yoğun bir bayramlaşma trafiği içerisine girerek toplumun tüm kesimleriyle bayramlaşırken belde ve köyleri ziyaret ederek buralarda yaşayan vatandaşlarında bayramlarını kutladı.
Bu haber 2019-08-16 10:42:42 eklenmiş ve 244 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak Bartınlıların Kurban Bayramını kutlayan Başkan Cemal Akın ayrıca belde ve köylere de ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Akın bayram kapsamında yaptıkları köy ziyaretleri çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Kumluca, Kozcağız, Hasakadı ve Abdipaşa Beldelerini ve Ulugeçit Ambarcı, Keçideresi, Yılanlar, Sütlüce, Terkehatipler ve Budakdüzü Köylerini ziyaret ederek buralarda yaşayan vatandaşlarla bayramlaştı.

 

İlk ziyaret Budakdüzü’ne

 

Ziyaretlerine bayramın ikinci günü Budakdüzü Köyü ile başlayan Başkan Cemal Akın, Budakdüzü Köyü sakinlerinden Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefai Çalıkoğlu ve Naci Çalıkoğlu’nun misafiri oldu. Her iki aileyi de evlerinde ziyaret eden Başkan Cemal Akın, karşılaştığı vatandaşlar selamlaşıp bayramlaştı. Budakdüzü Köyünün ardından Terkehatipler Köyü’nü ziyaret eden Başkan Cemal Akın, köy sakinlerinden Abdullah Çınar’ın evine konuk oldu. Köy sakinlerinin de katıldığı ziyaretin ardından Başkan Cemal Akın, hayatını kaybeden Kezban Yağcı’nın evini ziyaret ederek ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

 

Akın, Hasankadı’lılarla bayramlaştı

 

Akın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında Bartın Belediye Meclis Üyesi Tuncay Maden’i Sütlüce Köyünde ki evinde ziyaret ederken buradan Hasankadı Beldesi’ne geçti.  Burada Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Başkan Cemal Akın, esnaf ziyaretlerinde bulunarak Hasankadı’lı vatandaşların bayramlarını kutladı.

Daha sonra Hasankadı Gerişli Mahallesi sakinlerinden Cevat Açıkgöz’ün evine misafir olan Akın, Bartın Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Kumluca’ya geçti. Burada Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Akın ilk olarak Kumluca Belediyesi’ni ziyaret etti. Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve teşkilat üyeleri bayramlaşan Akın daha sonra Kumluca esnafını ziyaret etti, vatandaşların bayramını kutladı. Akın Kumluca Beldesi’nin ardından Yılanlar ve Keçideresi Köylerini ziyaret ederek köy sakinleri ile bir araya geldi.

 

Özgüroğlu Ailesinin konuğu oldu

 

Başkan Akın, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde ise Ulugeçit Ambarcı Köyü ve Kozcağız Beldesi ile devam etti. İlk olarak Ulugeçit Ambarcı Köyü’nü ziyaret eden Başkan Cemal Akın köy sakinleri ile bayramlaştı. Daha sonra Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanı Bünyamin Özgüroğlu ve ailesini ziyaret eden Akın, Özgüroğlu ailesi ile bayramlaştı. Başkan Cemal Akın, Ulugeçit Ambarcı Köyü ziyaretin ardından Kozcağız Beldesine geçerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Geçmiş dönem Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman ve Kozcağız Belediye Meclis Üyesi Gökhan Ermiş ile esnafları gezen Akın esnafların hem bayramını kutladı hem de işlerinde bol kazanç temennisinde bulundu.

 

Abdipaşa’da esnafı ziyaret etti

 

Ziyaretine Kurban Bayramı’nın dördüncü günüde devam eden Başkan Cemal Akın, Abdipaşa’da Beldesi’nde geçmiş dönem Abdipaşa Belediye Başkan Adayı olan İsa Tunçer ve ailesinin misafiri oldu. Tunçer Ailesi ile bayramlaşan Başkan Cemal Akın daha sonra Abdipaşa esnafını ziyaret etti. Esnaflarla selamlaşarak sohbet eden Başkan Cemal Akın karşılaştığı vatandaşlarında bayramını kutladı.

 

Son Ziyaret Özbaşı Köyü’ne

 

Başkan Cemal Akın, son ziyaretini ise Özbaşı Köyü’ne gerçekleştirdi. Bartın Özbaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Rasim Güzelbaş, Özbaşı Köyü Muhtarı Zülgari Ünlük  tarafından karşılanan Akın köy esnafı gezdi köy sakinlerinin bayramını kutladı.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›