Aksoy’dan tebrik ve teşekkür mesajı

Zafer Partisi’nin Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksoy, yaşanan mağlubiyet karşısında yıkılmak veya vazgeçmek bir yana bundan sonra yarınlar için daha çok umutlanarak mücadele edeceğini belirtirken, seçim sürecinde kendisine gösterilen ilgi ve alaka için Bartın halkına teşekkür etti. Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’yı da tebrik eden Aksoy, Bartın’a güzel hizmetlerde bulunması temenni etti.
Bu haber 2024-04-03 09:28:00 eklenmiş ve 82 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bartın Merkez’de kurulan 189 sandıkta kayıtlı 61 bin 720 seçmenden sadece 46 bin 230’u 17 Belediye Başkanlığı için oy kullandı.

 

 

Bu oylardan 43 bin 638’inin geçerli sayıldığı Pazar günkü seçimlerde CHP’nin adayı Muhammed Rıza Yalçınkaya geçerli oyların yüzde 51,29’una denk gelen 22 bin 383 oy alarak Bartın Belediye Başkanı oldu.

 

 

AK Parti ile MHP’nin ortak adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun ise geçerli oyların yüzde 36,61’ine denk gelen 15 bin 978 oy aldığı seçimde Zafer Partisi’nin genç Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksoy ise geçerli oyların yüzde 2,13’üne denk gelen 930 oy alarak seçim yarışını 5. sırada tamamladı.

 

 

“Yılacak veya vazgeçecek değiliz”

 

 

Seçimin ardından bir açıklama yapan Bartın’ın en genç adayı Aksoy, Bartın Belediye Başkanı olarak seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’yı da tebrik ederek “Unutmamak gerekir ki; Başarıyı herkes üstlenmek ister, fakat başarısızlığı kimse üstlenmek istemez. Mağlubiyetler sessiz olur ama sessiz kalmak inandığım değerlere ters bir durumdur. Şehrimizde henüz resmi olmayan seçim sonuçları üzerine söylemek isterim ki; bizler, yılacak veya vazgeçecek değiliz. Aksine daha çok konuşacak, yarınlar için daha çok umutlanacak ve daha çok mücadele edeceğiz. Süreç içerisinde adım attığımız her sokakta, her işletmede bizleri sevgi ve saygı ile karşılayan çok değerli Bartın halkına tekraren teşekkür ederim, var olun. Kazanmak veya kaybetmek bizler gibi inanmış insanlar için şahsi olarak değerlendirilebilecek bir durum değildir. O sebeple; Bartın Belediye Başkanı seçilen Sayın Rıza Yalçınkaya’yı tebrik ederek Bartın’a güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ederim.” dedi.

ETİKETLER : 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Yusuf Aksoy
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›