Reis’ten tebrik mesajı!

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Amasra Belediye Başkan Adayı Ahmet Reis, seçimin ardından yayınladığı mesaj ile yol arkadaşlarına ve Amasralı’lara kendisine verdikleri destek için teşekkür ederken “Gelinen süreçte halkımızın tercihlerine saygımız sonsuzdur. Halkımızın görev verdiği herkesi tebrik ediyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-04-03 09:25:02 eklenmiş ve 35 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Amasra’da kayıtlı 5 bin 35 seçmen için ilçede 17 sandık kuruldu.

 

 

Seçime katılım oranının yüzde 80 olduğu Amasra’da 4 bin 78 vatandaş sandık başına gidip oyunu kullanırken bu oyların 3 bin 940’ı geçerli sayıldı.

 

 

CHP’nin Amasra Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Recai Çakır, 2019 yılındaki oy sayısı ve oy oranını artırmasına karşın seçimi AK Parti ve MHP’nin ortak adayı AK partili Ahmet Reis’in sadece 122 oy önünde tamamladı ve ikinci kez Belediye Başkanı seçildi.

 

 

Çakır geçerli oyların yüzde 46,24’üne denk gelen bin 822 oyu alırken, Reis ise geçenli oyların yüzde 43,15’ine denk gelen bin 700’ünü aldı ve yarışı ikinci sırada tamamladı.

 

 

“Halkımızın görev verdiği herkesi tebrik ediyoruz”

 

 

AK Partili Reis, Yüksek Seçim Kurulu tarafından henüz kesin olmayan sonuçların ardından kısa bir seçim değerlendirmesi yaparken süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Halkın göre verdiği herkesi de tebrik eden Reis, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli Amasralılar… Amasra’mızın yüreği büyük insanları… Amasra’mızın geleceğine umut olmak için çıktığımız bu yolda vizyonumuzu güçlü bir şekilde halkımıza sunduk. Sizlerle birlikte büyük heyecanlar, çok güzel anılar paylaştık. Gelinen süreçte halkımızın tercihlerine saygımız sonsuzdur. Halkımızın görev verdiği herkesi tebrik ediyoruz. Amasra’mızın geleceği için bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, gece gündüz demeden çalışan tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Mahalli İdareler Seçimleri Amasra Ahmet Reis
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›