Aldatmaz, “Milletin kararına saygımız sonsuz” dedi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Bartın’daki sonuçları değerlendiren AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, sandığa yansıyan millet iradesine saygılı olduklarını belirtirken, “Biz, ilk günkü heyecanımızla Bartın için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak paydası Bartın... Kazanan Bartın olsun.” dedi.
Bu haber 2024-04-01 17:40:58 eklenmiş ve 146 kez görüntülenmiştir.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da büyük bir heyecanla geçen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, bir değerlendirmede bulundu.

 

 

Seçim sürecini memleketi Bartın’da geçiren ve hem Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na hem de ilçe ve belde belediye başkan adayları, il genel meclisi üyesi adaylarına destek için gece gündüz demeden kapı kapı dolaşan Milletvekili Aldatmaz, sandığa yansıyan millet iradesine saygılı olduklarını belirtti.

 

 

Sosyal medya hesapları aracılığıyla seçim sonuçlarını değerlendiren Aldatmaz, “Değerli hemşehrilerim; millet iradesi sandığa yansımış, milletimiz kararını vermiştir. Milletimizin kararına saygımız sonsuzdur. Biz, ilk günkü heyecanımızla Bartın için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak paydası Bartın... Kazanan Bartın olsun. Seçim sonuçları Bartın’ımıza ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Yusuf Ziya Aldatmaz
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›