“Heyecan verici bir projeye imza atacağız”

Bartın’ın bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini keşfetmek ve öğrencilerin merakını, keşif duygusunu ve yaratıcılığını desteklemek amacıyla “Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi” projesinin hayata geçirileceğini belirten Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” “Halkımızın 31 Mart’ta teveccüh göstermesi halinde heyecan verici bir projeye imza atacağız. Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi'ni kuracağız. Bu merkezde uzay bilimi ve bu alanda kullanılacak deney alanlarına yer verilecek. Özellikle öğrencilerin ilgisini çekecek olan bu çalışma, geleceğin bilim insanlarını ve teknoloji liderlerini yetiştirmek için önemli bir adım olacak.” dedi.
Bu haber 2024-03-28 15:39:35 eklenmiş ve 19663 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın’ın bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini keşfetmek ve öğrencilerin merakını, keşif duygusunu ve yaratıcılığını desteklemek amacıyla “Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi” projesinin hayata geçirileceğini belirtti.

 

 

Projenin detaylarıyla ilgili bilgi veren Başkan Adayı Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Halkımızın 31 Mart’ta teveccüh göstermesi halinde heyecan verici bir projeye imza atacağız. Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi'ni kuracağız. Bu merkezde uzay bilimi ve bu alanda kullanılacak deney alanlarına yer verilecek. Özellikle öğrencilerin ilgisini çekecek olan bu çalışma, geleceğin bilim insanlarını ve teknoloji liderlerini yetiştirmek için önemli bir adım olacak. Uzay bilimi meraklılarını ve geleceğin bilim insanlarını ağırlayacak olan merkezimizde, uzayın gizemlerini keşfetmek için özel tasarlanmış deney alanları bulunacak.

 

 

“Dünya uygulamalarını deneyimleme fırsatı bulacaklar”

 

 

Öğrenciler, uzayın derinliklerine yolculuk yaparken, temel bilim ve teknoloji konularını eğlenceli ve interaktif bir şekilde öğrenecekler. Uzmanlar tarafından verilecek eğitimler ve seminerlerle, öğrencilerin ve ziyaretçilerin bilgi düzeyini artıracak ve ilgi alanlarını genişletecek etkinlikler düzenlenecek. Uzay bilimi, robotik, programlama ve diğer ileri teknoloji konularında uzmanlar tarafından sunulacak eğitimlerle, katılımcılar geleceğin teknoloji alanındaki trendlerini öğrenme fırsatı bulacaklar. Merkezimizde, interaktif simülasyonlar, laboratuvar çalışmaları ve deney setleri sayesinde öğrenciler, bilim ve teknolojiye dair gerçek dünya uygulamalarını deneyimleme fırsatı bulacaklar.

 

 

“Bu vizyon projeleri birliğin gücüyle hayata geçireceğiz”

 

 

Ellerini kirletmekten çekinmeyen genç bilim insanları, kendi deneylerini yaparak öğrenme süreçlerine katkı sağlayacaklar. Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi, şehrimizin bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini artırmak ve öğrencilerimizin bilimsel merakını ve keşif duygusunu desteklemek için bir merkez olacak. Geleceğin teknoloji liderleri ve bilim insanları yetiştirmek amacıyla büyük bir heyecanla yola çıkıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta kazanan Bartın olacak. Vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde bir bir açıkladığımız bu vizyon projeleri birliğin gücüyle hayata geçireceğiz.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›