Fırıncıoğlu, Cumhur’un gücü ve halkın desteğiyle yürüyor!

Bartın halkının kısa sürede hayata geçirdiği çalışmaların yanında ziyaretlerindeki samimiyeti ve sıcaklığıyla bağrına bastığı mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Biz birliğin gücüyüz, Cumhurun ruhuyla omuz omuza, kol kola yürüyenleriz. Bartın’ımızı ‘herkes için herkese göre belediye’ vizyonumuzla tanıştırmak için daha çok çalışacağız ve birlikte kazanacağız.” dedi.
Bu haber 2024-03-25 10:03:01 eklenmiş ve 575 kez görüntülenmiştir.

 

NİLAY MERYEM ÇÖMLEK

 

 

Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Meclis Üyesi adaylarıyla beraber seçim çalışmaları kapsamında Bartın sokaklarında adeta gövde gösterisi yapıyor.

 

 

Cumhur İttifakının gücünü ve Bartın halkının desteğini arkasına alan Fırıncıoğlu, gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

 

 

Bartın’a yeni dönem için vizyon projelerin sözünü veren Fırıncıoğlu, ziyaretleri sırasında kısa bir açıklama yaparken “Biz birliğin gücüyüz, Cumhurun ruhuyla omuz omuza, kol kola yürüyenleriz. Bartın’ımızı ‘herkes için herkese göre belediye’ vizyonumuzla tanıştırmak için daha çok çalışacağız ve birlikte kazanacağız. Her zaman dediğimiz gibi Bartın’ı birlikte yöneteceğiz. Şehrimizdeki üniversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, esnaflarımız ve halkımız ile birlikte el ele vererek, şehrimiz için vizyon projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Bunu birliğin gücüyle birlikte başaracağız. Cumhur İttifakının zaferini Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı inşallah yine hep birlikte meydanlarda kutlayacağız. Bizlerden desteğini esirgeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakının zaferi yakındır.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Cumhur İttifakı 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›