Bakan Tunç, Kozcağız’a özel açıklamalarda bulundu

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bartın’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, temaslarına Kozcağız’dan başlayarak seçim bürosu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etmesinin ardından Kozcağız Belediyesini ziyaret etti. Burada Kozcağız’a özel açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, “Kozcağız’ımızda birlik beraberlik istiyoruz. Kozcağız’da herkes Kozcağız için oy kullansın. İnşallah Kozcağız’ın faydasına olanda budur. Oylarımızı bölük pörçük yapmayalım. Kozcağız birlikteliğini hep beraber gösterelim. Burada da gerçek belediyeciliğe rekor oyla bu dönemde de inşallah sağlayalım. Biz hemşerilerimize güveniyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-03-23 09:47:39 eklenmiş ve 537 kez görüntülenmiştir.

 

“Kozcağız’da herkes Kozcağız için oy kullansın”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-Erkan HIZOĞLU

 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bartın’a geldi. Bakan Tunç, buradaki temaslarına Kozcağız’dan başlayarak seçim bürosu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etmesinin ardından Kozcağız Belediyesini ziyaret etti.

 

 

Bakan Tunç, burada Kozcağız’a özel açıklamalarda bulunarak mevcut Kozcağız Belediye Başkanı ve AK Parti Kozcağız Belediye Başkan Adayı Mustafa Karaman’ın belediyecilikte çok tecrübeli olduğunu belirtti. 

 

 

“Gerçek belediyeciliğin Kozcağız’da uygulayıcısı”

 

 

Kozcağız’ın Bartın’ın göz bebeği olduğunu ifade eden Bakan Tunç, şöyle konuştu:

 

 

“Adaylarımız, il başkanımız ve Milletvekilimiz, teşkilatımızla beraber esnaflarımızı ziyaret ettik. Tabi yağmurlu bir havada hemşerilerimize hitap ettik. Tabi hemşerilerimiz biraz ıslandılar. Yağmura rağmen bizi beklediler. Ben her birine çok teşekkür ediyorum. Oradan da belediyemize geldik. Kozcağız Belediyesi Başkanımız Mustafa Karaman yeniden adayımız. Mustafa Bey belediyecilikte çok tecrübeli bir isim. Belediyeciliğin duayeni diyebiliriz. Gerçek belediyeciliğin Kozcağız’da uygulayıcısı. 2 dönem Ana Vatan Partisinden, 3 dönemde AK Partiden belediye başkanlığı yaptı. Bu dönemde inşallah 4’üncü döneme yetki istiyoruz. Kozcağız’ımız Bartın’ımızın göz bebeği bir beldemiz. Nüfusu ilçelerden de fazla. Köyleriyle beraber toplamda 35 bin, 40 bine yakın nüfusa hitap eden bir merkez burası. Kozcağız’a hükümetlerimiz döneminde belediyemizle beraber güzel hizmetler gerçekleştirmiştik. Altyapı, üstyapı çalışmalarını hemen hemen tamamlamıştık. Kanalizasyon, arıtma tesisleri, yani ilk atık su arıtma tesisini Kozcağız’da inşa etmiştik. Merkezden önce Kozcağız’da inşa edildi. Futbol sahamız, tribünlerimiz, stadyumumuz, sel sonrası tekrar yeniledik. Kozcağızsporsumuz için güzel bir tesis oldu. Okullarımız, İmamhatip Ortaokulundan diğer okullarımıza varıncaya kadar burada hem eğitime yönelik Anaokullamız, eğitime yönelikte özellikle güzel çalışmalar yaptık.

 

 

“Kozcağız- Bartın arasındaki duble yolu hızlı bir şekilde tamamlayacağız”

 

 

Tabi Kozcağız’a 2 tane büyük baraj kazandırdık. Kışla ve Kozcağız Barajı. Kozcağız ve Kışla Barajı Bartın için hayati öneme sahip 2 baraj. Bu barajlar yapılmasa Bartın büyük bir sel tehlikesi altında idi. Kirazlıköprüyle beraber 3 baraj Bartın’ı büyük felaketten koruyan önemli eserler. Bu 2 barajda Kozcağız’ımızı da aynı zamanda selden koruyan barajlarımız. Kozcağız çayının kenarını ıslah etmeye devam ediyoruz. Yine Kozcağız-Bartın arası duble yol çalışmamız devam ediyor. Müteahhit firmadan kaynaklanan biraz yavaşlama oldu. Biz onu hızlandıracağız inşallah. Hızlı bir şekilde Kozcağız- Bartın arasındaki duble yolu hızlı bir şekilde tamamlayacağız.

 

 

“Kozcağız birlikteliğini hep beraber gösterelim”

 

 

Burada terminalinden diğer sosyal tesislerine varıncaya kadar Belediye Başkanımız ve en sonunda doğalgaz çalışmaları bunlar hep Mustafa Karaman’ın takipçiliğiyle olan işler. Mustafa Beyin özellikle bize gelip her defasında Kozcağız’a şuna da yapalım, bunu da yapalım demesi, her zaman dosyayla gelmesi. Biz şimdi seçim nedeniyle ziyarete geldik. Burada 8 Mart dedik Kozcağız’la ilgili yine talepler. Yani işi gücü böyle Kozcağız’a ne yapabiliriz? Ne kazandırabiliriz? Bütün ömrü onunla geçmiş bir abimiz Mustafa Karaman. Dolayısıyla bu dönemde inşallah ustalığının da ustalık bir dönem olacak. Kozcağız’ımızda birlik beraberlik istiyoruz. Kozcağız’da herkes Kozcağız için oy kullansın. İnşallah Kozcağız’ın faydasına olanda budur. Oylarımızı bölük pörçük yapmayalım. Kozcağız birlikteliğini hep beraber gösterelim. Burada da gerçek belediyeciliğe rekor oyla bu dönemde de inşallah sağlayalım. Biz hemşerilerimize güveniyoruz. Bizlerde kabine olarak, kardeşleri olarak, biz çünkü buralardan onların desteğiyle bu makamlara geldik. Yani bugün Bakan olmuşsak biz Bartın halkının ve bunda da Kozcağız halkının çok büyük emeği var. Onların destekleri her seçimde bize çok güçlü oldu. O nedenle biz Kozcağız’a borcumuz var. Biz Kozcağız’a şükran borçluyuz. Bu borcumuzu ödeyebilmek için de bölgemize, memleketimize eserler kazandırmamız lazım. Bu eserleri kazandırırken belediyeyle işbirliğimizin olması da çok önem arz eder. O nedenle Kozcağız halkından özellikle istirhamımız, talebimiz sandıkta Mustafa Karaman’da birleşelim ve o yüksek miktardaki sonuçla da Cumhurbaşkanımıza gidelim, Kozcağız için bakın büyük bir belde var Karadeniz’de, Bartın’da, Kozcağız sizi bekliyor diyebilelim. Bunu inşallah gerçekleştirirsek beldemiz için çok faydalı olacak.

 

 

“Kozcağız’da 31 Mart akşamı çok güzel bir sonuç bekliyoruz”

 

 

Doğalgaz getirdik Kozcağız’ımıza. Birçok ilçede doğalgaz yokken Kozcağız’ımızda doğalgazımız var. Gitmeyen mahallelere de süratli bir şekilde tamamlayacağız. Şimdi çevre köylerde doğalgaz istemeye başladı. Mümkün mertebe belediyemize yakın yerleri belki belediyeye dahil ederek de bunlar gerçekleştirilebilir. İmarlı alanları çoğaltarak. İnşallah Kozcağız’da 31 Mart akşamı çok güzel bir sonuç bekliyoruz. Gerçek belediyeciliğin devamını bekliyoruz. Kozcağız AK Partinin ışığının yanması durumunda sürekli gelişmesini sürdürecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bir kez daha Kozcağızlı hemşerilerimizi selamla saygıyla selamlıyorum.

 

 

“Kozcağız için daha faydalı olur”

 

 

Belediye meclis üyesi adaylarımıza, il genel meclis üyesi adaylarımıza, Giray bey bu bölgeyi çok güzel şekilde geçen dönem temsil etti. Giray Gülsoy. O yine yeni dönemde inşallah hem merkez hem köylerimiz için muhtarlarımızla da güzel diyaloglar geliştirdi. Ve inşallah İl Genel Meclisinde de çok yüksek bir oy oranıyla tekrar seçilerek burada Belediye Başkanımızla da uyumlu bir şekilde çalışmaları sürdürecek inşallah. Milletvekili, Belediye Başkanı, hükümet, kabine, Bakan kardeşiniz olarak 3’ü 1 arada olursa daha güçlü olur, daha kuvvetli olur ve Kozcağız için daha faydalı olur diyorum.”

ETİKETLER : Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kozcağız Mustafa Karaman
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›