Zabıta ekipleri denetimlerine devam ediyor

Vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için denetimlerine Ramazan ayında da devam eden Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın ve unlu mamuller üreten işletmelerde hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.
Bu haber 2024-03-22 09:21:18 eklenmiş ve 1697 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlere Ramazan ayında da devam ediyor.

 

 

Bu denetimler kapsamında geçtiğimiz günlerde vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için belediye sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten işletmelere yönelik denetim gerçekleştirildi.

 

 

Denetimlerde Ramazan pidelerinde gramaj kontrolü ve işyeri ruhsat kontrolü de yapıldı.

 

 

Ayrıca vatandaşın sağlığının korunmasına yönelik iş yerlerinin hijyen koşullarına uygunluğu da denetlendi.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Vatandaşlarımızın sağlık ve yaşam standartlarını korumak için Bartın Belediyesi olarak denetimlerimize devam ediyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz fırın ve unlu mamuller üreten işletmeleri denetlemeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın Ramazana ayında mağdur olmamaları için denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz. Özveriyle çalışan Zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›