İnkumu yeniliklerle büyüyecek!

Yeni dönem projeleri arasında yer alan “İnkumu Yeniliklerle Büyüyor” başlıklı projesinin detaylarıyla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İnkumu’nun turizm potansiyelini artıracak çalışmalar yapacaklarını belirtti. İnkumu’na ulaşımı kolaylaştırmakla işe başlayacaklarını belirten Fırıncıoğlu, otopark sorununun da çözüleceğini söylerken cam teras projesiyle de turizmin ivme kazanacağının altını çizdi.
Bu haber 2024-03-14 14:05:57 eklenmiş ve 39 kez görüntülenmiştir.

 

Cam teras projesi turizme ivme kazandıracak

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yeni dönem projeleri arasında yer alan “İnkumu Yeniliklerle Büyüyor” projesinin detaylarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Bartın’ın hak ettiği değeri alması için çok sayıda proje ortaya koyduğunu belirten Fırıncıoğlu, Mahalli İdareler Seçimlerinde görev verilmesi halinde önümüzdeki 5 yılda Cumhur İttifakının gücüyle başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

 

 

Tünel ile erişim kolaylaşacak

 

 

Batı Karadeniz’in incisi, mavi bayraklı İnkumu Tatil Beldesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak ve bölgenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla büyük adımlar atacaklarını belirten Başkan Fırıncıoğlu, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 

 

“İlimizde yer alan en güzel sahilimiz olan İnkumu Tatil Beldesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak ve bölgenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla büyük adımlar atacağız. Belediyemiz olarak Hükümetimizle birlikte ortak çalışmalar yürüterek İnkumu'nu daha da cazip hale getirmek için önemli projeler ortaya koyduk. İnkumu Tatil Beldesi'ne ulaşımı daha hızlı ve güvenli hale getirmek için Hükümetimizle birlikte bir tünel inşa edeceğiz. Bu tünel, bölgeye olan erişimi kolaylaştıracak ve ziyaretçilerimize daha konforlu bir yolculuk imkanı sunacak.

 

 

Bisiklet ve scooter parkları

 

 

Beldenin otopark ihtiyacını karşılamak için yeni otoparklar yapılacak. Ayrıca bisiklet ve scooter parkları yapılarak hizmete geçirilecek.

 

 

Doğalgaz için ne gerekiyorsa yapılacak!

 

 

Yeni dönemde tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra İnkumu’na doğalgaz getirilmesiyle ilgili ne gerekiyorsa yapılacak. Seçimin hemen ardından çalışmalara başlanacak olan Gürgenpınarı Mahallesi doğalgaz hattının İnkumu’na kadar uzatılması sağlanacak.

 

 

Cam teras geliyor

 

 

İnkumu Tatil Beldesi'nde turizmin gelişimine katkı sağlamak amacıyla, İnkumu tepesine turizm amaçlı bir cam teras inşa edeceğiz.

 

 

İnşallah bu önemli projelerimizi yeni dönemde halkımızın teveccüh göstermesi halinde Cumhur İttifakının gücüyle hayata geçireceğiz. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır. 1 Nisan’da evvel Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteğiyle daha da güzel ve gelişmiş Bartın’ı canla başla çalışarak el ele omuz omuza kuracağız.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›