“Tek amacımız Bartın’ın geleceği ve gelişimi”

Kahvaltı programında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, “Hepimizin bildiği gibi gerek merkezi hükümetin ve gerekse Bartın özelinde Belediye kurumu olarak süregelen ilerleme ve geliştirme odaklı tüm çabaların artarak sürdürüleceği size vereceğimiz en somut söz ve en önemli hedefimizdir. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve artık kaybedecek zamanı da yoktur. 1 Nisan’da evvel Allah’ın izni, sizin de desteğiniz ile yeniden daha da güzel ve gelişmiş Bartın’ı canla başla çalışarak el ele omuz omuza kuracağız.” dedi. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da “Biz birlik ve beraberlik olursak Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliği ile Bartın’ı gelecek nesillere daha güzel ve daha yaşanabilir olarak teslim etmek için elimizden gelen çalışmaları yapacağımıza size şimdiden söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2024-03-06 10:53:49 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu, projelerinin detaylarını anlattı!

 

Kübra Nur AK

 

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve teşkilat üyeleri kahvaltı programında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Bartın Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da hazır bulunduğu programda Fırıncıoğlu, seçim vaatlerini detaylarıyla açıkladı.

 

Bartın’ın hak ettiği değeri alması için gerekli projelerinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Adayı Fırıncıoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde görev verilmesi halinde önümüzdeki 5 yılda Cumhur İttifakının gücüyle ana başlıklar altında belirlenen toplam 35 projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

 

Fırıncıoğlu: “Bartın’ı canla başla çalışarak el ele omuz omuza kuracağız”

 

Bartınlıların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Fırıncıoğlu, şöyle konuştu:

 

“Yine bir seçim döneminde, yine bir demokrasi sınavının öncesindeyiz. Bartın’a hizmeti, ibadet sayan anlayışların temsilcisi olarak; Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından kurulan ve muradı yalnızca Türkiye’nin birliği ve dirliği olan Cumhur İttifakının adayı olarak vatandaşlarımızın karşısındayım. Merkezi yönetimle uyumlu olarak kurulacak Bartın yerel yönetim sürecinde tek amacımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Bartın’ın geleceği ve gelişimi olacaktır. Adayı olmaktan onur duyduğum ittifakın temel siyaset ilkesi ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesidir. Hareket noktası ve hizmetin odağına ‘insanı’ alan bir yönetim olarak, hemşerilerimizin refahı, mutluluğu ve huzurundan başka hiçbir amaç ve beklenti içerisinde değiliz ve olmayız. Hepimizin bildiği gibi gerek merkezi hükümetin ve gerekse Bartın özelinde Belediye kurumu olarak süregelen ilerleme ve geliştirme odaklı tüm çabaların artarak sürdürüleceği size vereceğimiz en somut söz ve en önemli hedefimizdir. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve artık kaybedecek zamanı da yoktur. 1 Nisan’da evvel Allah’ın izni, sizin de desteğiniz ile yeniden daha da güzel ve gelişmiş Bartın’ı canla başla çalışarak el ele omuz omuza kuracağız” dedi.

 

Aldatmaz: “TOKİ’nin kanalizasyon sorununu beraber çözeceğiz”

 

Yeni yapılan TOKİ’lerin altyapı sorunlarını çözebilmek için çalışmalar yaptıklarından bahseden Aldatmaz ise sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 

“Ben 8 ayı aşkın bir süredir Bartın Milletvekilliği yapmaktayım. Belediye Başkanımın da, 9-10 ay oldu görevi devralalı, birlikte uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Amacımız Bartın’a hizmet edebilmek. Ben 5 yıl evvel Belediye Başkanı adayıydım, o zaman seçimi kaybetmiştim. Her şeyde bir hayır var. Bugün tüm Bartın’a hizmet etme onurunu yaşıyorum. Bartın halkı bana bu görevi verdi. Bartın’ın tüm ilçe belde ve köylerine hizmet etmek için elimden gelen tüm çalışmayı yapıyorum. Bu süre içinde Belediye Başkanımızla da çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Birlikte yeni yapılan TOKİ’lerin altyapı sorunlarını çözebilmek için çalışmalar yaptık. TOKİ’den kanalizasyon sorununu çözebilmek için 25 milyon lira gibi bir parayı, Bartın Belediyesi’ne aktararak, TOKİ’nin kanalizasyon sorununu beraber çözeceğiz.

 

“Su sorununu kalıcı olarak çözeceğiz”

 

Bartın Üniversitesi içerisindeki yurdumuzun su sorunu vardı. Bu sorun için Kredi Yurtlar, 7 buçuk milyon lira bir fon ayırmış, bu fonla oradan bir sondaj vurarak yurdun su ihtiyacını karşılayacaktı. Ben dedim ki kalıcı bir çözüm yapalım. Bartın Belediyesi de bu işe ortak olsun. 15 milyon lira bir bedel karşılığında 7 buçuk milyonunu Kredi Yurtlar karşılıyor, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız karşılıyor. Geri kalanını da Bartın Belediyesi karşılayarak o bölgenin su sorununu kalıcı olarak çözeceğiz inşallah.

 

“Elimizden gelen çalışmayı birlikte yapıyoruz”

 

Birlikte Yalı’da devam eden Irmak Islahı Projesi’ni uyumlu bir şekilde sürdürüyoruz. Belediyemizin yapması gereken işler var. Enerji kurumlarımızın yapması gereken işler var. Firmaların yapması gereken işler var. Bütün bu işleri koordine ederek, Belediyemiz Başkanlığında bir ekip ile beraber, Irmak Islahı Projemizin uyumlu bir şekilde devamı için elimizden gelen çalışmayı birlikte yapıyoruz.

 

“Bartın sevdalılığı lafla değil icraatla oluyor”

 

Daha bunun gibi yeni yapılan Devlet Hastanesi’nin yolları konusunda beraber uyumlu çalışmalar yaptık. Hendekyanı’ndaki elektrik altyapısının yer altına alınması ve çevre düzeni ile ilgili beraber uyumlu işler yaptık. Bundan sonra da bu işleri daha da arttırarak devam etmek istiyoruz. Irmak Islahı Projesi’nin Kemerköprü ayağını, denize kadar devam eden sürecini, Bartın’ın Bahçecik’ten gelen kullanma suyunun ihtiyacını gelecek yıllarda önlemek için DSİ ile birlikte yapacağımız ciddi projeleri, Bartın’ın gelişmesi için yeniden bir imar planı yapmamız gerekiyor. Mevcut Devlet Hastane’miz karşısından karşı tarafa bir körü ile bağlayarak, Bartın’ın trafik sorununu rahatlatmamız gerekiyor. Karayollarımız yakın zamanda mevcut Çatmaca Kavşağı’nı akıllı kavşağa çevirecek. Valiliğimizin önüne bir kavşak daha açacak. Bartın’daki trafik sorunlarını çözebilmek için Pelenkoğlu üst geçidinin altına bir kavşak daha yapacak. Bütün bunları Belediye Başkanımızla uyumlu çalışmalar içinde olduğumuzdan dolayı, çok rahat ve hızlı bir şekilde yapıyoruz. Bartın sevdalılığı lafla değil icraatla oluyor. Şimdi inşallah Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile seçimden sonra birlikte daha büyük projelere imza atacağız. Şimdi elimiz daha güçlü bir Bakanımız da var. Cumhurbaşkanımız hükümeti kurdu. Tek başına bir Cumhur Hükümeti var ve Adalet Bakanımız da 16 yıl Bartın’a hizmet eden içimizden biri bir kardeşimiz. Bartın’ın her köşesini bilen bir kardeşimiz, o da bize çok ciddi bir güç veriyor. Birlikte el ele verdik Bartın’ın birçok sorununu çözmek için yola çıktık.

 

“Şimdiden söz veriyorum”

 

Katık Atık Bertaraf Merkezi’miz yakında hizmete girecek. İnkumu tepesindeki vahşi depolamayı da yine Belediyemiz ile birlikte Bakanlığımızdan aldığımız güç ile beraber orayı rehabilite ederek, doğaya kazandıracağız. O bölgeyi Bartın turizmine açmak için elimizde gelen çalışmayı yapacağız. İnkumu Tüneli de bizim hedeflerimiz arasında. Bu tüneli Bartın Belediyesinin yapmasına imkân yok arkadaşlar. Ama bunu inşallah seçim aldığımızda Cumhurbaşkanı’mıza gideceğiz. Biz Bartın’da seçimi aldık. Sizden bu talebimiz var diyeceğiz. Ben onu yapacağımıza inanıyorum. Biz birlik ve beraberlik olursak Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliği ile Bartın’ı gelecek nesillere daha güzel ve daha yaşanabilir olarak teslim etmek için elimizden gelen çalışmaları yapacağımıza size şimdiden söz veriyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Cumhur İttifakı AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›