“Şu anki mevcut yönetim hizmette sınıfta kaldı”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Amasra Belediye Başkan Adayı Ahmet Reis, mevcut Amasra Belediyesini eleştirirken “Şu anki mevcut yönetim kentimize, vatandaşımıza hizmette sınıfta kalmıştır. Bırakın eser ve hizmet getirmeyi, temel ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri dahi vatandaşlarımızla buluşturamıyor. Personeline parasını gününde veremiyorlar. Bu seçimde Amasralı hemşehrilerimin büyük bir desteğiyle belediyeyi kazanacağız.” dedi.
Bu haber 2024-02-27 08:59:50 eklenmiş ve 372 kez görüntülenmiştir.

 

Amasra’nın İttifak Adayı Reis, mevcut yönetimi eleştirdi

 

Erkan Hızoğlu

 

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için takvim işlerken siyasi partiler ve adaylar çalışmalarına devam ediyor.

 

AK Parti’nin Amasra Seçim İrtibat Bürosu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen törenle yoğun bir katılımla açıldı.

 

Programa Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Amasra Belediye Başkan adayı Ahmet Reis ve partililer katıldı.

 

“Gerçek belediyecilik” vurgusu!

 

31 Mart’ta ilçe halkının desteğiyle Amasra’yı “gerçek belediyecilik”le tanıştıracaklarının altını çizen Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Ahmet Reis, mevcut Belediye yönetimini de eleştirerek şöyle konuştu:

 

“AK Partimizin belediyecilik anlayışı, gerçek belediyecilik. Vizyonumuz, hizmet ve yaşam için üzerine kurulmuştur. Amasra’ya hizmetimizde projelerimiz, insan odaklı, insana değer veren, çevreye duyarlı çalışmalar olacaktır. İlçemizin ihtiyaçları yanı sıra ayrıştırmadan, ötekileştirmeden her bir vatandaşımız için ilçemizdeki yaşam kalitesini yükselteceğiz. Kültür mirasımızı ve kültür zenginliklerimizi koruyarak ilçemizi bir marka kent haline dönüştüreceğiz. Sosyal, doğasal alanları ve yeşil alanlarıyla ilçemizi daha yaşanılabilir kılacak, turizmde önde gelen arasında göreceğiz. Kentimizi teknolojik donatılarla güçlendirerek, marka değerini yükselteceğiz. Türkiye Yüzyılı şehirlerini sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Gerçek belediyecilik vizyonumuzla, altyapı ve üstyapı projelerini ilçemize kazandıracağız.

 

“Büyük bir desteğiyle belediyeyi kazanacağız”

 

Amasra Belediyesi'nin mevcut yönetimi, şehrimize bırakın eser ve hizmet getirmeyi, temel ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri dahi vatandaşlarımızla buluşturamıyor. Yıllık ortalama 4 milyon Türk lirası belediyenin bütçesi açık vermektedir. 2022 yılında 8 milyon Türk lirası açık verdi. Bu ne demek? Belediyenin, belediyenin gideri gelirlerinden fazla. Böyle bir belediyecilik anlayışı Amasra'mıza yakışmıyor. Amasralı hemşehrilerim bunu hak etmiyor. Şu anki mevcut yönetim kentimize, vatandaşımıza hizmette sınıfta kalmıştır. Bu başarısızlığını AK Parti’miz tarafından şehre kazandırılan hizmetlere ve eserleri 'ben yaptım' diye göstererek kapatmaya çalışmaktadır. Hükümetin bunca yaptığı işlerin başına geçip sahiplenmek uygun mudur? Biz bu hizmetleri yaparken siz  bu işin neresindeyiz? Bu seçimde Amasralı hemşehrilerimin büyük bir desteğiyle belediyeyi kazanacağız.

 

“Nice büyük eserleri hemşerilerimizle buluşturacağız”

 

Şehrimizi AK  Belediyecilikle buluşturacağız. Merkezi yönetimiyle birlikte şehrimize 17 yıldır hizmet eden Bartın’ımızın yetiştirdiği değerli büyüğümüz Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç’un desteğiyle nice büyük eserleri hemşerilerimizle buluşturacağız.  Beş yıllık hizmet sürecimiz boyunca öncelikle olarak su problemi, arıtma merkezi, doğal gaz,  üniversite ve otopark sorunlarını çözerek hızlıca terminal, TOKİ konutları, emekli yaşam merkezi, çocuk akademisi, gençlik merkezi, hayvan barınağı, millet bahçesi, müze kent, şehir terası ve daha birçok proje ile modern ve nitelikli çalışmaları hayata geçireceğiz. Biz bu hizmetlerin heyecanını yüreğimizde taşımaktayız. Ayrıca belediye personelimiz bizim görevimizde her ay düzenli maaşlarını alacaklar. Bunun sözünü buradan veriyorum. Güzel Amasra, gençlerinin enerjisi ve dinamik, yaşlılarımızın, kadınlarımızın ve çocuklarımızın neşesiyle estetik bir şehre merhaba diyor Ben bu şehirde doğdum. Bu şehirde yaşadım. Bu şehrin her sokağını, caddesini, mahallesini çok iyi biliyorum. Bu şehirde yaşayan en küçüğünden, en büyüğüne, bütün hemşehrilerimin dertleriyle dertleneceğim. Tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında  olacağım. Bunları başkanlık makamında oturarak değil, vatandaşımızın yanında sokakta yapacağım. Kalbi Amasra için atan herkesle birlikte hizmet etmek istiyorum.”

 

AK Parti Amasra İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katılan Adalet Bakanı Tunç, burada yaptığı konuşmada, Amasra’ya bugüne kadar pek çok hizmet getirdiklerini dile getirirken bundan sonra da bu yatırımları sürdüreceklerini kaydetti.

ETİKETLER : Bartın Amasra Cumhur İttifakı Amasra Belediye Başkan Adayı Ahmet Reis
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›