CHP’nin Amasra Adayları seçim startını verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasra Belediye Başkanı ve yeniden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Recai Çakır ve belediye meclis üyeleri ilk ziyaretlerini kamu kurumlarına gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi adaylarının tamamını yenilediği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesi, yeni adaylarıyla gerçekleştirdiği bu ilk ziyarette, çiçeği burnunda adaylarının heyecanı gözlerden kaçmadı.
Bu haber 2024-02-26 09:54:04 eklenmiş ve 650 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala CHP Amasra Belediye Başkanı Adayı Recai Çakır, saha çalışmalarına hız verdi.

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kamu kurumlarını ziyaret eden Amasra Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Amasra Belediyesi Başkan Adayı Recai Çakır’a temaslarında Cumhuriyet Halk Partisi Amasra Belediyesi Meclisi Üyesi Adayları Kaan Başaran, Kehlibar Dönmez, Osman Arslan, N. İslam Çil, Ali Demircioğlu, Hızır Sarı ve Eren Gültepe de eşlik etti.

 

 

CHP'nin Amasra Belediye Başkan Adayı Recai Çakır ve heyeti; Amasra Kaymakamı Kadir Perçi’yi, Amasra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yasin Yılmaz Fidan’ı, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Selami Tüyük’ü, Tapu Müdürü Selami Yılmaz, İlçe Müftüsü Oğuz Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Sevgül Hayal’i makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

 

“Hep birlikte daha yaşanabilir bir yer haline getirebiliriz”

 

 

Ziyaretler sırasında Recai Çakır ve heyeti, Amasra’nın çeşitli konuları hakkında görüş alışverişinde bulunarak seçim öncesi önemli bir adım attı. Amasra’nın daha yaşanabilir bir kent olması için işbirliği ve dayanışma çağrısında bulunarak kamu kurumlarının rolünü vurgulayan Başkan Çakır, “Türkiye’de demokratik kültürün en yüksek olduğu ilçelerin başında gelen Amasra’ya yakışır bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Amasra Belediye Başkanlığı’na ve Amasra Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday olan herkesin temel hedefinin bu kentte hizmet etmek olması gerekir. Amasra'nın demokratik kültürü, binlerce yıllık tarihinde hepimize ilham veren bir örneklik sunuyor. Burada yaşayan her bireyin fikirlerine saygı gösteren ve çeşitliliği kucaklayan bir topluluk olmaktan gurur duyuyoruz. Bu kültür, geçmişten günümüze kadar miras kalmış ve kuşaktan kuşağa aktarılmış bir değerdir. Bizler de bu değeri daha da güçlendirerek demokratik ilkelerle yönetilen bir Amasra vizyonunu hayata geçirmek için bir dönem daha bu göreve talibiz. Amasra; sadece tarihiyle değil, aynı zamanda burada yaşayan herkesin katılımıyla şekillenen bir kenttir. Bu nedenle; yönetimde şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık ilkelerini temel alarak ihtiyaçlarınıza odaklanmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki birlikte çalışarak Amasra'nın potansiyelini en üst düzeye çıkarabilir ve kenti hep birlikte daha yaşanabilir bir yer haline getirebiliriz. Demokratik bir kültür, sadece seçim zamanlarında değil, her zaman değerli olduğu bir anlayışı gerektirir. Bu nedenle; Amasra'da sürekli bir diyalog ve işbirliği ortamı yarattık, yaratmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

 

“Çok önemli bir fırsat” dedi

 

 

Görüşmeler olumlu bir atmosferde geçerken katılımcılar bir araya gelerek kentin sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunan Çakır, Amasra'nın başta turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalıştıklarını kruvaziyer turizminin bu potansiyelin hayata geçirilmesi için önemli bir fırsat alanı olduğunu, kalkınma hedeflerini gerçekleştirmek için tüm paydaşlarla işbirliği içinde olduklarını ve olacaklarını belirtti. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : 31 Mart Recai Çakır
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›