Aldatmaz’dan milletvekillerine Bartın daveti!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, tüm milletvekillerini memleketinin güzelliklerini görmeye davet etti.
Bu haber 2024-02-24 09:11:02 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen oturumda konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, tarihin ve doğanın beşiği olan Bartın'a tüm milletvekillerini ve vatandaşları davet etti.

 

 

Yaptığı konuşmada Bartın’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile doğal güzelliklerinden de bahseden Aldatmaz, milletvekillerini Bartın’ın güzelliklerini keşfetmeye ve şehrin tarihini yakından görmeye davet etti.

 

 

Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada; “Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri.. Sizleri tarihin, doğanın beşiği, Bartın'ımıza davet ediyorum. Tarihi mirasının yanında, salatasına, balığına doyum olmayan, Fatih Sultan Mehmet'in deyimiyle dünyanın göz bebeği, Çeşme Cihan, Amasra'yı, üzerinde taşımacılık yapılabilen Türkiye'deki tek ırmak, Bartın Irmağı, Güzelcehisar'da Karadeniz'e uzanıp görsel bir şölen sunan lav sütunlarını, 59 kilometrelik sahil şeridimizdeki Ankara'ya en yakın 11 plajımızı, ülkemizin en yaşlı el değmemiş ormanlarını barındıran Küre Dağ Milli Parkı'nı, doğa kenti, Ulusu, Ulukaya Şelalesi'ni, Osmanlı'dan beri ahşap, yat ve tekne yapımında marka olan Kurucaşile'yi ve burada sayamadığımız daha nice güzellikleri görmek için sizleri Bartın'a davet ediyorum.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Türkiye Büyük Millet Meclisi Yusuf Ziya Aldatmaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›