Gözler bu toplantıda!

Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren çalışmalarına başlayan Cumhur İttifakı'nın Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 23 Şubat Cuma günü (bugün) saat 18.00’da Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç ile MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül’ün katılacağı programla Bartın’ın sorunlarını çözmek için geliştirdiği projeleri açıklayacak.
Bu haber 2024-02-23 11:22:44 eklenmiş ve 246 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu, Bartın için projelerini açıklayacak

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Türkiye’nin yerel seçim takvimi işlerken, Cumhur Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışmalarını hızla sürdürüyor.

 

 

Sahada vatandaşlarla bir araya gelen ve onların isteklerini tek tek dinleyen Fırıncıoğlu, Bartın için yeni dönemde hayata geçireceği projelerini de hazırladı.

 

 

Önümüzdeki dönemde kentin en can alıcı sorunu trafik meselesini Cumhur İttifakı’nın gücüyle çözmeye kararlı olan Fırıncıoğlu, 23 Şubat Cuma günü (bugün) saat 17.30’da Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç ve MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül’ün katılacağı programla yeni dönemde uygulayacağı belediyecilik ve yönetim anlayışı ile projelerini anlatacak.

 

 

Toplantında Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclisi Adayları da kamuoyuna tanıtılacak.

 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›