Mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak

Bartın Belediyesi’nce Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak.
Bu haber 2019-08-10 10:38:01 eklenmiş ve 155 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında her arife gününde hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlar ve şehitlerimizin ruhu için Yasin-i Şerif okuttuklarını söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Kurban Bayramı dolayısı ile hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlarımız ve şehitlerimizin ruhu için arife gününde, Asri- Halatçayaması, Karaköy, Orduyeri, Erenler, Gölbucağı ve Aladağ Mezarlıklarımızda Yasin-i Şerif okutacağız. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için Cumhuriyet Meydanı ve Karaköy Camii önünden ücretsiz araç kaldıracağız.” dedi.

10 Ağustos 2019 Cumartesi Arefe Günü (bugün); saat 13.30’da Asri – Halatçıyaması ve Karaköy Mezarlığı, saat 14.15’te Orduyeri ve Erenler Mezarlığı, saat 15.00’de Gölbucağı Mezarlığı ve Aladağ Mezarlığı’nda Yasin-i Şerif okutulacak.

Asri-Halatçıyaması Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 13:15’de, Orduyeri Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 14.00’de, Gölbucağı Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan, Karaköy Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 13.15’de Karaköy Camii önünden ücretsiz araç kaldırılacak.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Arife Günü Yasin-i Şerif
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›