Fırıncıoğlu, başvurusunu yaptı!

İlçe Seçim Kurulu’na gelerek Bartın Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Cumhur İttifakının adayı olmaktan mutluyum ve gururluyum. Sorumluluğumun büyük olduğunu biliyorum. Bu sorumluluğun bilinciyle vizyon projelerimizi el birliğiyle hayata gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızın gücü, vatandaşlarımızın desteğiyle bu ipi göğüsleyeceğimizden hiç şüphemiz yok.” derken MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, seçim sürecinin Bartın’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Bu haber 2024-02-20 10:11:30 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

“Sorumluluğumun büyük olduğunu biliyorum”

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İlçe Seçim Kurulu’na gelerek Bartın Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatlarının da hazır bulunduğu başvuru sonrası değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı Adayı Fırıncıoğlu, sürecin hayırlı olmasını diledi.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, Bartın Adliyesi önünde kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

 

 

Fırıncıoğlu: “İpi göğüsleyeceğimizden hiç şüphemiz yok”

 

 

Sorumluluğunun büyük olduğunu belirten Fırıncıoğlu, “Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı olarak başvurumu yaptım. Bu başvurumun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cumhur İttifakının adayı olmaktan mutluyum ve gururluyum. Sorumluluğumun büyük olduğunu biliyorum. Bu sorumluluğun bilinciyle vizyon projelerimizi el birliğiyle hayata gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızın gücü, vatandaşlarımızın desteğiyle bu ipi göğüsleyeceğimizden hiç şüphemiz yok. Süreç Bartın’ımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

 

Özçelik: “Huzurlu bir seçim süreci temenni ediyorum”

 

 

Seçim sürecinin hayırlı olmasını dileyen Özçelik de “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bugün Cumhur İttifakı adayı olarak evraklarını Seçim Kuruluna Merkez İlçe Başkanımız ile beraber teslim etmiş bulunmaktayız. Şehrimize huzurlu bir seçim süreci temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” diye konuştu.

 

 

Arslan: “Güçlü başkan, güçlü meclis”

 

 

Ortak paydalarının Bartın olduğunu belirten Arslan ise “31 Mart yerel seçimler sürecinde seçim takvimi işliyor. Cumhur İttifakı belediye başkan adayımızın belediye meclis kurulunun, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, AK Parti Merkez İlçe Başkanımızla beraber, Belediye Başkanımızla beraber seçim kuruluna teslim ettik. İnşallah bu süreçte kazanan Bartın olsun istiyoruz. Ortak paydamız Bartın. İnşallah Bartın kazanacak. Parolamız; güçlü başkan, güçlü meclis. İnanıyorum ki Bartın bu yönde karar verecek. Ben şimdiden seçim sürecinin Bartın’ımız için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu AK Partisi Cumhur İttifakı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›