“Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Yürütme Kurulu” Toplantısı yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’da Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Yürütme Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, 2024 yılında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde Adana’da 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST yarışmasına katılacak öğrencilerin çalışmaları değerlendirildi.
Bu haber 2024-02-19 10:31:45 eklenmiş ve 19236 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’da Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Yürütme Kurulu Toplantısı düzenlendi.

 

 

Toplantıya Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Bartın TSO Meclis Üyesi M. İlker Yıldırım, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Rafet Akkoyun, Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Tayfun Karaman ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

 

 

Toplantı, 2024 yılında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde Adana’da 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST yarışmasına katılacak öğrencilerin çalışmaları değerlendirilmesiyle başlayarak Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Bölümünün bilgisayar ve yardımcı ders araçlarının yenilenmesi hakkında görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile devam eden toplantı, alınan kararlar ve temenniler ile son buldu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›