Bakan Tunç, Bartın basınını ağırladı

Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç, Bartın’da görev yapan basın mensuplarını Bakanlık’ta ağırladı.
Bu haber 2024-02-16 09:21:34 eklenmiş ve 494 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın kamuoyunca çalışmaları yakından takip edilen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hemen hemen her gün Bartınlı birçok ismi makamında kabul ederek hem Türkiye için hem memleketi için çalışmaya devam ediyor.

 

 

Geçtiğimiz Bartın’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Tunç, ilimizde yürütülen çalışmalar ve projeler başta olmak üzere yerel basının talepleri ve gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Bartın Pusula Gazetesi, Bartın Halk Gazetesi, Bartın Manşet Gazetesi ve kentin en çok takip edilen internet haber sitesi bartinhalkcom.tr’yi bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayımcılık’ın sahibi Mustafa Ahmet Oktay’ın da yer aldığı ziyarete ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Bakan Tunç, “Güzel memleketimiz Bartın’da görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızı Bakanlığımızda ağırladık. Şehrimizde yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler başta olmak üzere yerel basınımızın talepleri hakkında ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Büyük bir özveri ve gayretle çalışan, güzel şehrimizin daha da gelişmesine katkı sunan basın mensuplarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Bakan Tunç, yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından Gölbaşı Hakimevi’nde çay sohbeti yaptı.

ETİKETLER : Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›