2024 yılındaki çalışmaların planlaması yapıldı

Bartın İl Özel İdaresi’nde Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya başkanlığında gerçekleştirilen “2024 Yılı Müdürler Kurulu Toplantısı”nda 2024 yılında yapılacak çalışmaların planlanırken devam eden projeler de değerlendirildi.
Bu haber 2024-02-15 09:54:15 eklenmiş ve 130 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Özel İdaresi 2024 Yılı Müdürler Toplantısı, Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya başkanlığında gerçekleştirildi.

 

 

Genel Sekreter Karakaya başkanlığındaki toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı V. Ayhan Kuş, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yavuz Keleş, Destek Hizmetler Müdürü Yılmaz Hızoğlu, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Nurettin Bozkurt, Yatırım ve İnşaat Müdürü Levent Çam, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü İlker Sarıkaya, Tarımsal Hizmetler Müdür Vekili Hayati Altun, Sağlık İşleri Müdürü Yüksel Uğur, Mali Hizmetler Müdürü Serap Birinci, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Turgut Demirbağ, Plan ve Proje Müdürü Emine Ekmekci, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Bahattin Baturay, Yazı İşleri Müdürü Şerife Çağlar katıldı.

 

 

2024 yılında yapılacak çalışmaların planlandığı toplantıda devam eden projelerin takibi yapılırken her birimin sorumluluk alanındaki projelerini daha hızlı nasıl sonuçlandırabileceği ile ilgili fikir ve öneriler konuşuldu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Özel İdaresi Uğur Karakaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›