“Projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz”

Esnaf ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, “Vatandaşlarımızın sosyal manada mutluluklarını artıracak, huzurlu, sağlıklı kentte yaşamalarına imkân sağlayacak projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-02-15 09:47:33 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Günal, Demirciler Mahallesi ve Tuna Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve istekleri dinledi. Günal, hizmet belediyeciliğini ön plana çıkaracaklarını belirtti.

 

 

Projelerini hayata geçirmek için gün saydıklarını belirten Günal, “Vatandaşlarımızın sosyal anlamda mutluluklarını artıracak, huzurlu, sağlıklı kentte yaşamalarına imkân sağlayacak projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Esnaf ve vatandaşlarda Başkan Adayı Günal’ın ziyareti ile duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimlerde başarılar diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : İYİ Parti 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›