Başkan Fırıncıoğlu’ndan “çözüm odaklı hizmet” vurgusu!

“Halk Buluşmaları” kapsamında Kırtepe Mahallesi’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Belediye hizmetlerine daha kolay erişimini sağlama için çözüm odaklı hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-02-15 09:45:05 eklenmiş ve 113 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun, mahallelerde gerçekleştirmiş olduğu “Halk Buluşmaları” vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

 

Son olarak Kırtepe Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi.

 

 

Bartın Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “çözüm odaklı hizmet” vurgusu yaptı.

 

 

Mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için çok teşekkür eden Başkan Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmaları kapsamında vatandaşlarımıza buluşmaya devam ediyoruz. Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Belediye hizmetlerine daha kolay erişimini sağlama için çözüm odaklı hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Bu kapsamda Kırtepe Mahallesi’ni ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçimlerin önemine de değinerek, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Daha güzel bir Bartın için çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri misafir eden Kırtepe Mahallesi sakinlerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, toplantı sonrası vatandaşların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Halk Buluşmaları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›