Fabrikaları ziyaret ederek üretim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı

Beraberindeki parti heyetiyle birlikte Bartın’da faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yeni dönem projelerini anlatırken fabrikaların üretim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Bu haber 2024-02-15 09:43:32 eklenmiş ve 96 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Semih Kaptan ve Ufuk Kasap ile birlikte Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Bartın Işıklar Tuğla Fabrikası, Avara Sucukları İmalatı Paz. San ve Tic. Ltd. Şti.,  Kurtoğlu Otomotiv ve Kurtoğlu Dış Ticaret Saya Fabrikası, Buyruk Otomotiv’i ve Toptancılar Sitesi’nde faaliyette bulunan Gül Saya Ayakkabı, Duman Tekstil, Pars Saya Ayakkabı ve Işık Saya Ayakkabı’yı ziyaret etti.

 

 

Ziyaretleri sırasında çalışanlarla da selamlaşarak sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Bugün Bartın’da bulunan üretim tesislerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz kapsamında belediyemiz plan ve projeleri hakkında bilgiler verirken fabrikalarımızın üretim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldık. Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi Sayın Ramazan Çeliker’e, Bartın Işıklar Tuğla Fabrikası Genel Müdürü Sayın Agâh Durukal ve Işıklar Tuğla Fabrika Müdürü Sayın Selçuk Özdemir’e, Avara Sucukları İmalatı Paz. San ve Tic. Ltd. Şti. Sahibi Sayın Hüseyin Duran’a, Kurtoğlu Otomotiv ve Kurtoğlu Dış Ticaret Saya Fabrikası Sahibi Sayın Emre Kurt’a ve Buyruk Otomotiv Sahibi Sayın Orhan Buyruk’a misafirperverlikleri, güzel dilekleri ve destekleri için teşekkür ederim.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›