“Birlikte başaracağız”

“Halk Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirdiği toplantı programında Şiremirçavuş Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluşan ve ardından da Saçkesen Ailesi’ne misafir olan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı anlayışı ile ‘Bartın Bizim, Türkiye Hepimizin’ diyeceğiz. Birlikte başaracağız.” dedi.
Bu haber 2024-02-14 09:24:07 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Vatandaşların taleplerini iletmek için belediyeye gelmesini beklemeyerek gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Bartın halkının derdine ortak, sorununa çözüm olmaya çalışan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmaları” toplantılarını sürdürüyor.

 

“Halk Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirdiği toplantı programlarıyla mahallelerde vatandaşlalar bir araya gelen Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, geçtiğimiz akşam Şiremirçavuş Mahallesi sakinleriyle buluşurken Saçkesen Ailesi’ne misafir oldu. 

 

Yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan projeleri anlatırken vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Fırıncıoğlu, ilgili daire müdürlüklerine taleplerin çözülmesi yönünde talimat verdi.

 

Ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmaları kapsamında Şiremirçavuş Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Daha sonra ise Orduyeri Mahallesi’nde Saçkesen Ailesi’ne misafir olduk. Yoğun bir şekilde tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini iletmek için belediyeye gelmesini beklemiyor gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerle halkımızın dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Değerli düşüncelerini ve hoş sohbetlerini bizimle paylaşan kıymetli Şiremirçavuş Mahallesi sakinlerine ve Saçkesen Ailesi’ne teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı anlayışı ile ‘Bartın Bizim, Türkiye Hepimizin’ diyeceğiz. Birlikte başaracağız.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Halk Buluşmaları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›