“Eleştiriler gerçeği yansıtmamaktadır”

İnkumu Kanalizasyon Atıksu Paket Arıtma ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi Tesisinin denizle bağlantısını sağlayan plaj bölümündeki boruların yüzeye çıkması nedeniyle Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından çalışma gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Tesisimiz sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmekte olup, konu ile ilgili sosyal medyada gerçekleştirilen eleştiriler gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.
Bu haber 2024-02-13 10:24:06 eklenmiş ve 1536 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İnkumu Kanalizasyon Atıksu Paket Arıtma ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi Tesisinin denizle bağlantısını sağlayan plaj bölümündeki boruların yüzeye çıkması nedeniyle Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından çalışma gerçekleştirildi.

 

Titizlikle sürdürülen çalışmaların sonucunda yüzeye çıkan borular kumun altına alındı. 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “İnkumu Kanalizasyon Atıksu Paket Arıtma ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi Tesisinin denizle bağlantısını sağlayan plaj bölümündeki boruları denizde meydana gelen gel git nedeniyle yüzeye çıkmıştı. Ekiplerimiz hafta sonu gerçekleştirmiş olduğu çalışma ile boruları kumun altına aldılar. Tesisimiz sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmekte olup, konu ile ilgili sosyal medyada gerçekleştirilen eleştiriler gerçeği yansıtmamaktadır.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu İnkumu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›